- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcsajani
tag
Sziasztok,gondom akadt a One-ommal.
Na szóval a helyzet az,hogy már kb 1-2 hónapja használom és 1 hónapja frissítettem 4.3ra a telót,és ma vettem észre,hogy a wifi-t és a bluetoothot nem tudom bekapcsolni..,rámegyek kiírja,hogy turning on de semmi aztán kiirja,hogy off de aztán magától turning on és ez így megy mígnem újraindítom,garancia nincs rá..
Mit tudnék vele csinálni szerintetek ? egy 4.4.2 megoldaná vagy komolyabb a baj ? -
barcsajani
tag
Sziasztok nem tudom emlékeztek-e még rám,én voltam a múltkor a 90 ért a One-al,most ugyanez ma rámírt csak függetlenítené T-mobilenál és így 115ért adná,amúgy valami DKV flottában volt véve a telefon,lehet benne valami kockázat ha megvenném vagy sem?
loller84 Felhasználó hirdetései
Szia, fuggetlenul sem erdekel a keszulek? ha 100%-ra mondod, akkor kifuggetlenitem, viszont akkor az ara is tobb lesz. garipapir, doboz, tartozekok nalam vannak.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 19:37 loller84 Felhasználó hirdetései
de ugy is jo, ha eggyutt bemegyunk
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:34 Üzeneted:
mennyi lenne úgy?
Dátum: ma, 20:35 Üzeneted:
és hogyhogy megkaptad végül a papírjait? nem azt mondtad,hogy csak akkor tudod kivenni,ha megvan valami adásvételi?
Dátum: ma, 20:37 loller84 Felhasználó hirdetései
Beszeltem az iranyitoval, es o kikerte nekem.Megkerdeztem. 24.990 ert fuggetlenitik, vagy, ha hazilag megcsinalja valaki, akkor olcsobb
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:40 Üzeneted:
igen de ha házi akkor viszont lehet tiltanak engem vele külföldön,de így amúgy nincs valami tiltás veszély?
mond mennyi lenne az ára ha te fizetnéd a függetlenítést.
Dátum: ma, 20:41 loller84 Felhasználó hirdetései
azt sajnos nem tudom, hogy kint milyen veszelyei vannak, ha hazilag van fuggetlenitve,
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:42 Üzeneted:
ezért lenne jobb ha a T csinálná,mond úgy mennyit kérnél.
De még engem annyi érdekelne,hogy miért is szeretnéd eladni egyáltalán?
Dátum: ma, 20:42 loller84 Felhasználó hirdetései
90-et beszeltunk, +25.000.-
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:43 Üzeneted:
110 nél többet tutira nem tudok adni...
Dátum: ma, 20:44 loller84 Felhasználó hirdetései
Akkor hagyjuk az egeszet. minden jot.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:45 Üzeneted:
113 tényleg az utolsó ajánlatom.
Dátum: ma, 20:47 loller84 Felhasználó hirdetései
130-ba mennek a fuggetlenek, igy is barati az ar.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 20:48 Üzeneted:
De még engem annyi érdekelne,hogy miért is szeretnéd eladni egyáltalán?
Dátum: ma, 20:51 loller84 Felhasználó hirdetései
Apple-t veszek helyette -
barcsajani
tag
válasz
barcsajani #11318 üzenetére
ja bocs,3100mAh
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11312 üzenetére
Köszönöm én is így gondoltam,csak szerettem volna tanácsot kérni,nekem is büdösnek tűnt csak az ára miatt próbálkoztam...
Mindegy inkább maradok a note 2-nél 97 ért meg a note 1 nél 52 értés ezek legalább adnak mindent és még függetlenek is,a kettő valahogy tud annyit mint ez ( ó dehogyis nekem akkor is ő fog kellenni :|,majdcsak találok egyet ami tényleg megfelel)
-
barcsajani
tag
válasz
spawn21 #11309 üzenetére
-ÉN- tehát akkor muszáj lenne 2x elmennem Debrecenbe?
Dátum: ma, 16:15 loller84 Felhasználó hirdetései
Sajnos igen, de mint irtam ha megyunk be a T-Mobileba, akkor allom az utikoltseged.Illetve, ha itthon lesz az auto, akkor akar ki is tudok menni erted, de ez meg nem biztos.
Vagy, nemtudom ott nalad van-e valahol T-Mobile uzlet, mert szerintem az telhesen mindegy, hogy hol fuggetlenitik, elvegre csak par kattintas az egesz. Es akkor megyek en, es viszem a papirjait.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
-ÉN- mivel Romániában lakok ezért nem hiszem,maximum a másodikat úgy intézzük,hogy valahol a kettő közt megyünk mondjuk valami kisebb faluba ha van nállatok T mobil.. mennyiért is csinálja meg?
- ÉN - Dátum: ma, 16:19 Üzeneted:
sajnos azt nem értem,hogy miért nem tudom megkapni egyszerre mindenét? miért kell az adásvételi?
Dátum: ma, 16:28 loller84 Felhasználó hirdetései
Azert, mert addig nem tudom kikerni a papirjait, vinnem kell az adas vetelit.
Felhasználó letiltása
Dátum: ma, 16:29 loller84 Felhasználó hirdetései
masreszt pedig azzal igazolhato, hogy ki vette es kitol.*-----------------------*
most pedig ez volt a beszélgetésben -
barcsajani
tag
válasz
nikilauda #11304 üzenetére
Flottas keszulek, a mobilra nincs huseg, ujabb 2 evet irtam ala a dijcsomagra, ez mar korulbelul 5 eve meg van, marmint a sim kartya.
Persze, irunk egy adasvetelit, utana ahogy megkaptam a papirjait, irok, vagy ugyis telefonszamot cserelunk, felhivlak, es bemegyunk egyutt.
Az utikoltsegedet pedig akkor allom majd, igy korrekt szerintem, nemde?a garancia papirja nalam van.
DKV-s flottaban lett vasarolva.
A krszuleket a ceg intezte, en toluk vettem at. Ott irtam ala a papirt, ami bekerult az irattarba. Ezert nincsenek nalam, csak a garancialevel, ha barmi lenne a keszulekkel.
-----------------------------------Nézd ezt írta most
-
barcsajani
tag
http://aprod.hu/hirdetes/htc-one-32gb-szurke-1-5-hetes-t-mobile-debrecen-ID1l7cJ.html
itt a link róla.. -
barcsajani
tag
Sziasztok a minap rábukkantam erre a készülékre 90 000-ért és ezt nem találom soknak mivel másfél hetes + garancia,csak annyi a gond vele,hogy kódolva van T-mobilra van olyan hely ahol függetlenítik legálisan és reális áron Debrecenben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest