- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9220 üzenetére
Igazad van, de nem is én hasonlítom hozzá. Amúgy írtam az ios mint rendszer nekem nem jön már be az androidhoz képest.
Amúgy mint mondtad most ismerkedsz a rendszerrel és hasonlítod a már bejáratott i5-höz, akkor ez se releváns, nem?Nem kötözködöm, elfogadom, hogy érthető okokból elfogult vagy az ios felé, csak a hozzászólásaidból is az jött le az elején, hogy az i5 mindenben jobb holott nem is ismered azt amiről véleményt formálsz. Ez így kicsit degradáló nekem One tulajdonosnak. Adj időt magadnak és az androidnak megvan mindkét rendszer előnye és hátránya a másikhoz képest. Ezt kell elfogadni mindkét tábornak.
Részemről off vége. -
Halboy78
csendes tag
válasz
Ed Parker #9211 üzenetére
''na várj,azért ha én kiadok ennyi pénzt egy telefonra,azt te sem gondolod halál komolyan hogy mókolni fogok a telefonnal,hogy jól működjön?''
Szerintem pont ez a baj, hogy így állsz hozzá, ahogy Zack is írta ezt a rendszert is ki kell ismerni meg kell érteni.
Életem egyik legjobb döntése volt annak idején az i4-ról váltás a htc desire-re pedig nem egy kategória a két telefon, de a rendszer maga - ha adsz időt magadnak a megismerésre - már megéri ezt a fáradságot.
Eddig semmi mókolást nem kellett csinálnom a telefonnal és számomra simán, akadás nélkül tökéletesen ellátja a feladatát.
Részemről soha többet ios az a plusz amit a smooth felület ad, nem kárpotól azért a szabadságért amit az android jelent.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- fűnyíró traktor
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest