Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
S e t h #6421 üzenetére
Inkább a konkurencia képviselői állítják, hogy gyenge.
Ugyanis gyengének véletlenül sem nevezhető. Tudom, mert használom, és használtam előtte sok más félét.
Összehasonlító tesztekben is jól szerepel. Bőven erősnek, jónak mondható, nem minden helyzetben tökéletes, de bőven erős a mobil mezőnyben. Aki mást mond vagy nem nézett utána, vagy valamilyen okból szándékosan hazudik. (márka lejáratás, lefizetés, más márkákkal való szimpatizálás, tudatlanság, hozzá nem értés stb)
Használom jó ideje, tehát tudom, hogy így van. Használtam S3-at és csúcs Sonykat, egy szemmel nem volt jobb egyik sem. Csak épp nem ugyan azokban a helyzetekben jelentkeztek a hibák.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő