Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Luser2000
üzenetére
Az nagyon jó lenne, mert én azt tapasztaltam anno, hogy az s3 folyamatos mobilnettel, energiatakarékos móddal,4,5-5 óra kijelzőhasználatot kibírt. Én mostanában játszom a miniclippes billiárd játékkal, mobilnettel (jajj, persze csak 3G-n
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...
Esetleg próbáljátok ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én ettől a toktól félek, nem akar kiesni a teló belőle? Látnom kéne egyet élőben, mert képeken nem győz meg 100%-osan, de persze tetszik. Hol lehet megnézni? (Z-t láttam élőben ma
és azt kell mondjam, hogy kikapcsolt kijelzővel még mindig tetszik, úgy látszik más az ízlésünk, mert a N4 sem tetszik annyira).Hogy lesz teszt, ha nincs N4? Vagy már kész a teszt?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Luser2000
üzenetére
Nekem meg mint kollégának is, csak pozitív tapasztalataim vannak a kültéri olvashatóságról. Tökéletesen olvasható tűző napfényben is. Nyilván nem energiatakarékos módban kell nézni, mert az rendesen leveszi a fényerőt.
"Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. Egy teljes napot lazán kibír, de kettőt is elmegy szolid használat mellett."
Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)