Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz kali #9062 üzenetére

Nincs kedvenc vagy nem kedvenc, kár gúnyolódni. Őket ismerem, így nyugodt szívvel ajánlom őket. Mást nem ajánlhatok, mert nincs velük tapasztalatom.
    Mindig jössz ezzel a bullshit köntörfalazással, hogy mondasz valamit, de mégse, mert nem teheted, mintha valami 007-es ügynök volnál. Most éppen a 6.ker szelleme...Ha mondasz valamit, írj róla, vagy ne mondj inkább semmit. Nem kell az ön tömjénezés, hogy te mennyire bennfentes vagy, mert ugye mindig erre utalgatsz, de amikor konkrétum van, rébuszokban beszélsz. Akkor ne állítsd be magad úgy, mintha te lennél a pápa, és nem is lesz visszás ha el mis-másolod a válaszokat. Így viszont mindig a saját válaszaidat magyarázod, mert mondasz valamit, majd meg is indokolod miért és mit nem mondhatsz. :U
    Az adás-vételi és az ezzel kapcsolatos "0 perces használt" állapot valós, de csak bolti garis telefonoknál. Én még nem láttam gyártói 2 éves telefont, hogy így adtak volna el. Szerintem megint belemostál valamit, ami nem fedi a valóságot. Ahol meg esetleg fedi, onnan nem szabad vásárolni. :U

Új hozzászólás Aktív témák