Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Amilyen fenntartásaim vannak a HTC-vel, az majd a jövőben ki fog derülni, mert a support az kérdéses. Sosem voltak erősek support szinten, meglátjuk majd jövő ilyenkor lesz e még friss ROM, vagy esetleg belefosnak a szánkba.
(#8375) adammkaa
Fénykép részben is jó, de nincs S4 szint. Ezt eddig is tudtuk. Ez egy mobil. Ezen belül pedig bőven jó képeket készít. Akinek a fényképező rész az elsődleges, az ne cseréljen S4-ről.
200Mhz kevesebb órajellel alig dob különbséget az Antutu S4-hez képest. Miért? Mert itt normálisan meg vannak írva a driverek, és normálisan van optimalizálva a rendszer, ami pattogóssá teszi, mindezt úgy, hogy sokkal simább mint az S4 működés közben.
Kijelző szerintem szebb, bár hozzáteszem én IPS párti vagyok, beszéd minősége sokkal jobb, ahogy az anyagminőség, hangszóró elhelyezkedése, állapotjelző LED elhelyezkedése. Az egész minőségi érzetet kelt, és ad a felhasználónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest