Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xaels

félisten

válasz csgabi1986 #5090 üzenetére

A leejtés ellen a legjobb ellenszer, ha az ember nem kapkod. Nem kell görcsösen tartani tőle.

(#5091) TheProb: nem egy hűdenagy minőség, maga a tok könnyen karcolódik úgy vettem észre viszont ezt nem sajnálom. Az általam linkeltet vettem és az árban benne volt a fólia és a kapacitív stylus is, bár ez utóbbi meglepetésként ért a csomagban. A fólia egyébként még nem került fel.

(#5094) stilo18: One X-hez képest minden téren jobb lett. A kamerával sokkal könnyebb értékelhetőt alkotni felbontás ide vagy oda. A hangja is sokkal jobb. Egyedül a Sense5-el kapcsolatban van hiányérzetem 1-2 dologban meg a Blinkfeed-et sajnálom, hogy a tartalom elég korlátozott pedig jó lenne. Most belakom még, használom 1-2 napig és utána nekiesek egy kicsit jobban kivesézni a lényegesebb dolgokat.

(#5095) -=Ghost=-: igazad van az egy tényleg egy Highlight videó amiket a Zoe-kból rak össze.

(#5106) blt.62: Optimus G. Ja ami egy kiköpött Galaxy Note klón. Ja azt hittem a "Pro" verzióra gondoltál. A sima G biztos, hogy nem jobb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés