Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedro7
tag
Én értem amit írsz, hogy a pc-n egyszerűbb létrehozni a csoportokat mint a telefonon.
De mi a biztosíték, hogy a pc-ről mindent szépen vissza szinkronizál, amikor fordított módon a telefonról
nem teszi fel sem a csoport beállításokat, sem a kontakt képeket.Itt valami nagy gubanc van nálam pedig próbálok a "kályhától" elindulni.
Mindig is hallottam hogy ez a google szinkronizáció milyen problémás.
Én is már neki indultam párszor, de most újra olyan helyzet van hogy tudnék kisérletezgetni
de mindig más hiba jön elő.Nincs valamilyen mennyiségi vagy méret korlát a google fióknál ?
Úgy indulok most el,hogy van egy .vcf mentésem.Felteszem a telefon címjegyzékébe.1072 db bejegyzés.
A telefon címjegyzék nem szinkronizálódott a gmail-es fiókkal, ezért a telefonon átmásolom a címjegyzéket a gmail-es címjegyzékbe és ott elindítom a szinkronizációt az üres gmail-es címjegyzébe.
És rögtön megduplázza, meg kiír hibaüzit, hogy nem pár száz bejegyzést nem tud törölni.Biztos ez a legegyszerűbb, legjobb módszer a mentés visszaállításra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest