Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest