Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Idővándor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechData
tag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
"..akku rosszalkodott nekem, tehat nem mindig tolt, ez okes. Most olyan uj problema jott elo amit szinten nem lattam meg, a memoriarol mentenem le a kepeket es videokt es par perc mulva fogja megszakad az egesz, es ujra tolti a telefont...."
Ez bizony csak a szerviben tudják orvosolni neked...USB Slot hiba és cserélni fogják.
A szervizelést Csehországban végzik közép európa legnagyobb szervizében a VSP Datában.Hivatalos honlapjaEsetedben mellékeld a telefon mellé az adatkábelt is ellenőrzésre.Illetve kérj adatmentést mivel az is megoldható,igy nem vésznek el a fontos adataid. Szerviz átfutási idő maximum tíz munkanap.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Skilly #29023 üzenetére
Nekem akkor csinált ilyet ha záras volt a képernyőfeloldás (arckép, PIN kód stb) ha csak simán csuszkás a feloldás akkor nem bontotta a kapcsolatot, azonban ha záras volt akkor a kijelző lekapcsolása után bontotta a kapcsolatot és csak akkor állt fel újra ha feloldottam a készüléket. Ez biztonsági lépés, hogyha ellopják vagy valami, akkor sem férhetnek hozzá a készülék tartalmához, szükséges annak feloldása.
-
Skilly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mozilla Firefox
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest