Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, kicsit félve, de belevágnék.
OFF Dacia életérzésem van, 30 éve volt szempont, hogy jó szériát fogjak ki, de ott legalább volt szaki aki Merkúr után ismét összerakta és akkor jó volt.OFF
Tudnátok segíteni, hogy hol érdemes megvenni, hogy legyen rá értelmes garancia és még értelmesebb garanciális ügyintézés? Hűség kizárva. Jók az ilyen GSMHome, XXLGSM, GSMLine és társaik?
-
Saky1
csendes tag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Szolgáltatótól venném a készüléket, van a telefonon vmi olyan gyári alkalmazás, amivel a helyszínen megtudom nézni, hogy van-e rajt pixelhiba?
A Playen van ilyen program, de ott a helyszínen, nem hiszem, hogy van rá lehetőség telepíteni.
Kiállított készüléken próbáltam a test menüt (*#*#3424#*#*) de teljes képernyős LCD tesztet nem találtam!Egyébként az első 3 napban cserélik a készüléket ha van rajta pixelhiba?
Ha esetleg többfajta gyártáshelyű darabot is mutatnak, melyiket érdemes választani ezek közül?
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest