Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz
migabi24
üzenetére
Kinek a pap,kinek a papné..
Én pl nagyon sokáig zenét/játéko/filmet egy G35-ön hallgattam. Máig állítom hogy az egyik legjobb játékra való fejes, és DolbyDigital meg minden. A basszus moziszerű benne és pont emiatt elképesztően túl van vezérelve. (aka beats) Kicsit szokni kell, de később már meghallod hogy mennyire "csal" az ilyen rendszer. Az persze más kérdés hogy egy One vagy akármilyen másik telefon hangszorói alkalmatlanok a zenehallgatásra, pedig az One még dobogós is, ha nem a legjobb ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 lite
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl nagyon sokáig zenét/játéko/filmet egy G35-ön hallgattam. Máig állítom hogy az egyik legjobb játékra való fejes, és DolbyDigital meg minden. A basszus moziszerű benne és pont emiatt elképesztően túl van vezérelve. (aka beats) Kicsit szokni kell, de később már meghallod hogy mennyire "csal" az ilyen rendszer. Az persze más kérdés hogy egy One vagy akármilyen másik telefon hangszorói alkalmatlanok a zenehallgatásra, pedig az One még dobogós is, ha nem a legjobb ilyen téren.