Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintem egy jó minőségű sima átlátszó műanyag kemény tok elég. Nagyon nem csúnyít és ha alámegy valami kosz azt látod így hamar ki is tisztítod onnan ezért kevésbé lesz esélye összekarcolni a hátlapot. Amúgy meg nem karcolódik olyan könnyen. Amikor nem megyek dolgozni akkor tok nélkül hordom.
-
zack
nagyúr
Én puha belebújtatós bőrtokot javaslok. Ha tudsz ügyelni arra, hogy asztalra és kemény felületen mindig alá teszed, akkor így lesz a legtovább karcmentes eddigi tapasztalataim szerint, és használat közben nem lesz nagyobb a térfogata, és a dizájnból és az anyagminőségből adódó prémium érzésről sem kell lemondanod.
Speedshop-ba bemész, megmondod, hogy One-hoz szeretnél belebújtatós bőrtokot, és még a pénztárcádhoz is kíméletes lesz a választék. Az enyém 2k volt, 3 hónapos, és semmi baja. Nem kell a védelmet túlmisztifikálni.
(#14525) engine88
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Futárcégek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi