Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Én rá se szoktam One-nál.
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.Találtam pakolás közben elfekvőben egy MHL kábelt az egyik dobozom mélyén, mert használni eddig még nem tudtam egyik Samu telefonommal se, és ha már a kezem ügyébe került, kipróbáltam One-nal. Jelentem tökéletes!
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.
Tehát amíg a Samu-hoz a kommersz MHL kábelek nem jók, addig One-hoz tökéletesek. Samu-hoz is van, de az specifikus és jóval drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig teljesen elégedett vagyok a 4.3 GE rommal is, ahogy a Sense-es romok között sem volt olyan, ami rossz választás lenne.
27"-es monitoron igazi élmény lesz a játék, és 1-1 rögzített videó illetve a képek nézegetése. Sajnos a Samu LCD tévén sem adott képet, de bőven jó, hogy a monitorral tökéletes ami ugye LG.