- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Laca1212 #12279 üzenetére
Tudod, annak ellenére, hogy megy itthon a szolgáltatóknál a parasztvakítás LTE-ről meg új generációs, gyors hálózatról, sok helyen még a 3G sem működik normálisan... Én pl. egy megyeszékhely kertvárosában lakom, még bőven a várostáblán belül, de itt már nincs normális 3G, nagyon kicsi a térerő, és gyakran dobálja a hálózatot, visszaváltva 2G-re. 3G-vel a telefonbeszélgetés is problémás, mert szakaszosan hallom, mit mond a másik. Így szerintem nincs értelme 3G-n járatni, főleg hogy az automatikus beállítások miatt váltogatna a kettő között, szívná feleslegesen az akksit. Ja, meg itthon van wifi, szóval a net az gyors
Az energiatakarékos mód pedig nekem a normál használat mellett bőven elég. Rengeteget használom az érintőképernyőt, mert a kínai írásjegyeket jobban szeretem kézzel beírni, mint pötyögni az angol átírást. WeChatelés meg szótárhasználat közben nincs értelme pörgetni mind a négy magot, energiatakarékos módban is röccenésmentesen megy minden, amire szükségem van, nyilván filmnézés, játék, YouTube meg hasonló tartalom mellett normál módban megy.
-
toeki
senior tag
válasz
a dolog marha egyszerű.
Amikor nincs szükség a 3g-re, vagy arra hogy mind a 4 proci fullgázon teperjen akkor énis energiatakarékra teszem és 2g-re. Értesitéseket igy is megkapom, viszont nem zabáltatom az akksit feleslegesen.
Nálam a munkaidő nem azzal telik hogy a telefonon nézegetem a prohardvert vagy a youtube-ot ( ha ezek kellenek akkor ott laptop), és asphalt8-at sem nyomatok a kollégáknak prezentációképpen, napközben csak a telefonfunkció a lényeges az pedig tapasztalataim szerint minimálisan fogyaszt.
Éjjel alszom, ekkor is feleslegesnek tartom az állandó akksipörgetést.
Egy olyan napon amikor a napi rutin mellett van egy kis idő játszani, vagy utazás közben el kell foglalni magam akkor mehet teljes gázon a kijelző meg procik de ezis max 2-3 óra és ezzel együtt bőven kibirja a teljes napot 1 feltöltéssel. -
NandorHUN
addikt
válasz
Én nem értek annyira a mobilnethez, (mert még várom hogy elkészüljön az uj személyim . utána tudok csak előfizetni) , de a "g 7,2 a 3G meg 21... most komolyan a honlapok betöltésekor mekkora a különbség? Bármint szerintem mind2 villám gyors lehet (nyilván nem 7,2-vel jön, mert ugye az itthoni 25MBs-os net se annyival jön, de pl. 10MBS és 30MBs között se láttam még laptopon különbséget (nyilván youtube v töltésnél van, de 500-1000 Mb meg nem arra fogok pazarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest