Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele. -
cudarz
tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
Szia! A lényeg, hogy a doboz alja és teteje a szélen kettő HTC-s matricával van leragasztva. Azokat ellenőrizd, ha nincsenek sérülve, akkor tuti bontatlan. A telefon egy kevésbé transzparens,a tetejét kivéve teljesen körbe ölelő kis zacsiban van. Headset, töltő teljesen zárt zacsiban, amit csak kiszakítani lehet. Kábel egy dróttal van összekötve. Én erre emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek.
Én a helyedben a HTC-s matricák hiánya esetén el sem fogadnám. Azokat nem tudják cserélni, szóval ott nincs helye trükközésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest