Hirdetés
- leslieke
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: ReaR backup
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
Sziasztok,
A következő történt:
Megérkeztek végre a telefon felújításához rendelt alkatrészek, az új kamera, akku, és a hátsó házrész.
A délután nagyrésze az alkatrészek cseréjével ment el, először szedtem szét ilyen telefont (más gyártóhóz elég sokat volt már szerencsém), és elég flottul le is ment az alkatrész-csere, viszont most valami egészen idegesítő és aggasztó jelenséget produkál a szerkentyű:
A teló töltőn van, szépen mennek fel a százalékok, aztán leveszem töltőről, és max. 1-2 percen belül a telefon kikapcsol, és mintha nem lenne töltve, a HTC logón túl nem jut az újrabekapcsolásnál.
Őszinte leszek, most kicsit ideges vagyok, mert ugyan kifejezetten óvatos voltam és inkább türelemmel mint erővel oldottam meg a ház szétszedésétől kezdve mindent, attól félek, valami megsérülhetett a szerelés közben. Aki cserélt, cseréltetett aksit, vagy tudja, mi okozhat ilyen jelenséget, legyen olyan kedves és írjon nekem valami okosat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi