- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Sziasztok
Pár hónapja jelentkeztem itt, mivel vettem egy felújított HTC One M7-et Kínából, és gondom volt pár dologgal.
Egyrészt azt írta a "HTC hibajelentés" menüpontban, hogy hiába kapcsolom ki a visszajelzést, akkor is adatokat gyűjthet, mert ez egy tesztkészülék. Később kiderült, hogy nagyon sok készülék ilyen, és nem gond.
A másik gond a SW frissítés volt, mivel nem is található rajta ilyen menüpont. Ezzel még szintén megbékéltem volna, de akkor kiderült, hogy nem működik a GPS.
Itt azt ajánlottátok, hogy USB-n keresztül tegyek rá új SW-t, és hátha az rendbe hozza. Meg is próbáltam, de erre eltűnt a bootloader, és már bekapcsolni is csak specko DOS paranccsal tudtam számítógépről.
Végül addig próbálkoztam a sok SW feltevéssel, míg az 4.1-es Androit felment rá (1.20.401.1 RUU). A GPS így sem működött, de itt már a kamera fókusz sem.
Végül így 1-es működő SW-rel visszaküldtem az eladónak, hogy javítsa meg. A napokban visszajött a telefon, és szinte agyvérzést kaptam. A GPS továbbra sem működik!
Az eladó megint azt javasolta, hogy próbáljam meg megjavíttatni itt, és ha nem túl drága (náála ez kb 10-30 USD-t jelenthet), akkor kifizeti.
Most beszéltem a HTC-vel, akik az IMEI szám alapján azt mondták, hogy ez egy Skandináv One S. A szervízelésre azt mondták, hogy ez már egy kifutott termék, így alkatrész sem nagyon van. Hivatalos szervíz nincs Mo-n, mást meg nem javasolhat.Tudtok valakit, aki rá tudna nézni a telefonra? Bp, Békásmegyeren vagyok.
PS "Csupaegy" CID, M7_UL PVT SHIP S-OFF RH, Radio: 4T.28.3218.04
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jövedelem
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztalos klub
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest