Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nazara
őstag
válasz

no more

üzenetére
						Az a "baj" (és ez legyen a legnagyobb gondunk az életben
 ), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.Még az M8 sem hoz lázba annyira, hogy kiadjam érte azt a plusz pénzt jelenleg.
 (pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)(#34251) TheProb: Anno mikor az első Note megkapta a Jelly Beant, jött ez az osztott képernyős "ficsör", nagyon vártam, aztán kb. 5 perc próba után soha az életben nem kapcsoltam be, mert egyszerűen túlságosan miniatürizálja az ablakokat és sokkal egyszerűbb váltani a gyors multitask miatt az alkalmazások között.

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
 - Kerékpárosok, bringások ide!
 - Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
 - Battlefield 6
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - iPhone topik
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - További aktív témák...

- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
 - S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), hogy az M7 a mai napig hibátlan szinte. Én személy szerint nem tudok belekötni sehol. Tökéletes külső, félelmetesen gyors rendszer, legszebb gyári felület (ez fontos, mert nem szeretem variálni), jó kamera (ez szintén megfelel az igényeimnek), üzemidő rendben van, de a táskámban mindig hordok egy Power Bankot is.
 (pedig volt M8-am is, de sajnálok ennyi lóvét egy telefonra)