Új hozzászólás Aktív témák

• Nuada herceg

őstag

Előzőleg volt vita a szervíz minőségére.
    Fél éve lassan én is aktív tagja vagyok ennek a topiknak, amióta van one-om.

És szerintem is elég sok kritikát kapott a szerviz. Többek véleménye az volt, hogy szar.
    Emlékszem kép is volt feltöltve, hogy össze vissza volt barmolva, feszegetve a telefon, a műanyag szétjuggalva, tiszta forgács és a többi. Szóval nekem is inkább az jött le, hogy szar a szerviz.
    És erre mondják, hogy tisztelet a kivételnek, vagy a kivétel erősíti a szabályt.
    Utolsó 2-3 szerviz pozitív tapasztalat volt az adott tagoknak, akik javíttatták a telefonjukat.
    Szóval én sem merem szervizbe küldeni, amíg nem lesz komolyabb baja. De ne is legyen. :)

Kicsit más:

Az a hangerő, külső hangszórók "minősége" valóban érezhetően rosszabb. :((
    Most kipróbáltam én is, tesztelgettem, hangosabban is hallgattam zenét, és tényleg nem olyan. A mély szinte eltűnt! :S :((( Hát ezt sem értem. Lehet hogy sok ember széthajtotta a kis hangszórókat, és elromlott, azért recsegett, de aki tud rá vigyázni, vagy ésszel hallgatni, annak miért kell szenvednie a többiek miatt?
    Mert volt fentebb 1 olyan felvetés, hogy a sűrű hangszóró hiba miatt, recsegés miatt lett visszább véve a mély. Én most erre alapoztam a teóriámat. :)

Hiszen úgy vettem a telefont, hogy BoomSound! Kibassza az ablakot és a többi. Akkor most 1 újabb vagány fícsör eltűnt? :((
    Vagy csak kivásárolta magát a bícc, és most a HTC úgy gondolta ők jobb hangprofilt tudnak? ;]
    nem sikerült. :DD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés