Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Giovanny
üzenetére
Az a legjobb amit tehettél, mivel kíméli az akksit, 500 mA az áramerősség és ez kb a fele a gyári HTC töltőnek, ami szintén nem valami erős a mai mezőnyben, de ez igazából jót tesz az élettartamnak, bár nagy különbségekre nem igen lehet számítani. A hátránya meg hogy lassabban tölt, 1-2 óra helyett kell neki 3-4 mondjuk, de ugye van rá ideje éjszaka bőven

shadowcam
Nekem is CX 300 II volt. Nagyon retek egy füles, és erre későn jöttem rá én is, húúú viszonylag nagy mély, dübörög, hudejó. Hát nem. Beyerdynamic mmx 101 ie van helyette, ég és föld, olyan részleteket hallok a zenéből, amiről azt sem tudtam, hogy benne van, hiába szólt kicsit jobban a CX a HTC Desiren mint a HOX on vagy a Oneon, nem jelent semmit, az a füles 2-3 ezres kategória.
Ezt megcsináltam, javított sokat rajta. Mikor újat veszel érdemes végigtolni 2-3 este, mert kialakítja a hangképet, ami egyébként is megtörténne, csak lassabban, akár hónapok alatt...
Egyébként meg itt segítettek nagyon sokan, felnyitották a szememet, hogy bizony a CX kategóriában csak a nevéből él az sh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Kuponkunyeráló
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi