- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál?Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá
Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl.Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest