Hirdetés
- Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Hexcity
csendes tag
Szevasztok!
Lenne pár kérdésem a témában hozzáértőkhöz, amik teljesen triviálisak! Ez az első okos telefonom szóval, olyan segítséget kérnék, hogy melyek a "must have" programok, esetleg tudtok ajánlani egy jó op rendszer cleaner progit, mint pl.: Pc-n a CC Cleaner? Valami egyszerűt, de hasznosat. És egy nagyon buta kérdés, miért nem ébreszt, az ébresztő kikapcsolva, mint a régi Nokiámnál?
 Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá 
 Minden éjjel kikapcsolom a telefont, mert itt olvastam hogy ezzel megnő az akkumulátor élettartama.
A kételkedőknek: Mivel nekem ez az első okos telefonom, úgy érzem "szűz" véleményem van a témában, és egyszerűen fantasztikus! Nálam semmi összeszerelési hiba nem volt, pedig május elején vettem (bár igaz Ausztriában mivel itt élek)! Egyszerű a kezelése, olyan gyors, mint a csúcskategóriás PC-m. Szerintem messze a legszebb telefon külcsínre, bárki megnézi az utcán pl.
 Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!
Mindenkinek szép napot! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
 - LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Lassan 5 hónapja van meg a One és erre még nem jöttem rá 
 Egy negatívumot tudok mondani, de ez is csak apró: ha kihangosítod a telefont, még maximum hangerőn is halkabb, mint egy Samsung Galaxy S3!