Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz csacsi67 #10574 üzenetére

Én pontosan értem mit írt HUTCHDB. De ezt csak az érti meg aki mind a két oldalt próbálta. Hogy ne legyen az, hogy i4S van összehasonlítva a One-nal, halkan megjegyezném, 1 év 1 hónap i4 32GB használat után tértem át Samsung Galaxy S2-re, és önként és dalolva maradtam Android rendszeren. Tehát ott még az sincs, hogy akkora különbség lenne hardveresen, mint i4S - One között.
    Hozzáteszem, én szerettem az i4-et, de kb 2-3 hét után, az S2-öt és az androidot jobban megszerettem.
    Nekem az egyetlen negatívuma az iOS-nek és az iPhone-nak, hogy megunható. i4 is részben ezért távozott a tulajdonomból, bár itt sokat nyomott még a latban a mindössze 1 éves gari, ami után szépen apránként kezdenek előjönni a problémák és lehet fizetgetni a javításokért. Az én i4-em 1 év 2 hét után kezdte produkálni a tipikusnak mondható home gomb problémát. Milyen furcsa. :U
    Mivel a telefon ott van az emberrel minden nap mint egy "társ" napi 17-19 órában, így alapvető igény a változatosság, a témázhatóság, a UI átszabása, amit az iPhone még 6 év után se tud. Értem én hogy ez a koncepció, de azért legyen már benne némi szabadság is, és az hogy a júzer döntse el hogy mit akar, ne az legyen, amit a gyártó letol a torkán. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés