Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Dr. Akula
üzenetére
Tudom! Köszönöm
Próbáltam hangsulyozni hogy tisztába vagyok a PDA, és a telefon közti különbségekkel.....
Pusztán a saját véleményemet fogalmaztam meg....
Egyébként meg ismét hangsúlyozom saját vélemény.....!De mitóta ilyen okos progik vannak,, mint az OPEra új verziói böngészésre, én teljesen feleslegesnek tartom a brutál felbontásokat, brutál mérettel,,,olyan gyönyörüen tördel hogy öröm nézni....illetve touch optimalizált....Legalábbis az olyan embereknek mint én akik 320X240-en rommá scrollozták magukat az elmult sok évben,,és még úgy is interneteztek a beépített explorerrel....ez már bőven a kielégítő/tökéletesen használható kategória!(opera, és egyéb touch optimalizált progik, kisseb felbontáson)
Tudom a fejlődés nem áll meg,,,,haladunk, haladnunk kell tovább,,,,De engem pld. az omnia kijelzője, és mérete tökéletesen kielégít, pedig többet netezek rajta mint telefonálok
De ezzel véletlenül sem azt akarom mondani hogy az annál nagyobb kijelző hülyeség, és senki ne vegye...egyszerüen csak hozzászóltam a beszélgetéshez
De hogy egyet is értsek közben eszembe jutott hogy excel-t nézni és szerkeszteni rajta biztosan jobb

(A gps-t én inkább hallgatom mint nézem, de olyan ez mint a pc,,ki igy használja ki ugy) -
33as
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Próbáltam hangsulyozni hogy tisztába vagyok a PDA, és a telefon közti különbségekkel.....
Pusztán a saját véleményemet fogalmaztam meg....