Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
válasz
#19617792 #52 üzenetére
az egy zseniális masina esküszöm
a legmodernebb winmo készülék, és lett rá android, linuxok, win95...
esküszöm elborult a közösség agya
mondjuk ennek lehet oka, hogy a winmo 6.5 egy szemét rendszer, és így nekiugrott mindenki, hogy gyerekek, kitalálunk pár jobbat, és így lett ennyi variáns xD -
Buci21
addikt
nehogy felrakd
nem ugyanaz az alaplap, képernyő, mittudoménmi!!!
nem lesz jó vége
de ha gondolod utánanézek neked
ne próba cseresznye mert a kernel nem menne el, más wifi driver, más bluetooth, akármi lehet
link
ezt találtam, megéri megnézni szerintemtapasztalat a tuninggal: húzom, és van egy állapot, ahol stabil, de van h nem kel fel sleepből vagy csinál egy hot rebootot valami rendszerigényes alkalmazásnál: pl játék, bench, videó, böngető stb... ilyen ezen 1100mhz felett sajnos, de telefonja válogatja. A Bladem, előző teló, sajna csak 691-ig bírta
nincs szerencsém
legalább az asztali procim jól húzható, 4ghz megvan LOL (de öcsémé ebben is jobb... xD)
-
Buci21
addikt
Helyesbítek, az SLCD-s verzión hibátlan OLED-en nem próbáltam, de elvileg működnie kell
(azt hisze, az SLCD már eggyel újabb "biost" kapott, mint az AMOLED, de elvileg kompatibiliseknem tudom, hogy a telefon mikori széria, de lehet kiderítem nektek)
na meg persze oda kell írni h felelősséget nem vállalok a dologért, a ROM készítője sem tette
na meg persze garanciavesztéssel jár, szóval végképp nem
bocs a dupla válaszért, gondolkodás nélkül toltam a válasz gombot
ha kérdés merül fel, megválaszolom szívesen
azóta belaktam teljesen, eltempülrunozgatok rajta szépen -
Buci21
addikt
én tapasztaltam, nekem alig fc-zik
és az is alkalmazáshiba, lásd facebook, egy hivatalos ICS samsung gyártmányon ugyanezt műveli
újraindulás eddig mióta megírtam a cikket, volt vagy talán 2szer is, alkalmazás telepítésénél, és van 1 tippem, h az int2SD mod lehetett a baj a csigalassú class4 SD-kártyámmal
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elég sok ideje keresgéltem már egy használható, modern ROM-ot a HTC Desire telefonomra.
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME B550M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Zalman S5 RGB 600W
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest