- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én nem mondtam, hogy az nem egy létező jelenség, hogy az emberek hajlamosak kicsit többet költeni ha sokkal többet kapnak, még akkor is ha arra a többletre semmi szükségük. Ez egy nagyon is létező fogyasztói mentalitás.
Erre alapozza az üzleti modelljét az összes mozibüfé, üdítőgyártó, autógyártó az extráival és persze az informatikában is ez megy. Fizess rá 50%-ot és kapsz 100%-al nagyobb tárhelyet. Vagy nagyobb popcornt, nagyobb kólát, nagyobb felszereltségi szintet. Ennek nem az a lényege, hogy igényt elégítsen ki, hanem akkor is költs többet, ha egyébként a többletre nincs szükséged, mert így nyertesnek érzed magad. Te csak a több zónás klímát meg a jobb audiót pipálnád be az extra listán, de még 20% ráfizetéssel már egy egész felszereltségi csomagot kapsz rezonanciás kanyarkövető poháralátét adagolóval meg fényre sötétedő csomagtér szondával, amiről nem csak, hogy azt sem tudod mire jó, de sosem fogod használni.
Az ördögi kör nem ez, hanem a gyenge fogyasztó. Nem azt mondtam, hogy ne legyen igényed a jobbra, csak ha éppen a meglévő kielégíti az igényeket, akkor felesleges azon törnöd magad, hogy mekkora ráfizetéssel mennyivel jobbat kaptál volna. Inkább csak használd és tojd le az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest