Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Xero

nagyúr

válasz alamuszi #75 üzenetére

Nem kezdek bele vitába, mivel az utolsó bekezdéseddel egyetértek, de az elsővel vitatkoznék.

Ugyan olyan műveletsor elvégzésére, lényegesen több hasznos eleme van az OS X-nek mint a Win7-nek számomra! Egy image processing-ben egyértelmű taktikai előny az exposé, vagy a globális színprofil kezelés. Fejlesztés során szintén előnyös, hogy ez az egy gép az amivel minden consumer OS-en tesztelhetek. Hétköznapokban megnyugtató a tudat, hogy egy bsd van a motorháztető alatt, amivel ha bármi galiba van shell-ből pillanatok alatt helyre lehet pofozni, ráadásul a szűk körű elterjedtségből fakadóan egy lehetséges vírus vagy egyéb nem kívánatos dolog fertőzésének az esélye erősen konvergál a nullához.
    Az, hogy lassulna egy idő után? Nem tagadom, ez is szemetel a lemezre, de itt 2 shell command és egy cigi kv múlva vissza is tér a normál kerékvágásba. Egészen idén tavaszáig egy 2004 körül létrehozott Useremet migráltam gépről gépre OS-ről os-re. Ez kétszeri architektúra váltást és négy fő rendszer szám változást jelent. (PPC-PPC-Intel-PPC-Intel-Intel, 10.3-10.6) A tavasz során is azért kezdtem új lappal, mert a sok egyéni beállítás a rég nem használt programokhoz már olyan számú volt, hogy engem zavart. A rendszert nem bántotta, de az én szememet igen! Azt hiszem ez elég meggyőző arról, hogy nem nagyon kell itt foglalkozni lassulással.
    A kompatibilitásra meg annyit tudok mondani, hogy ha ha ha! :DDD

A support garancia vonalon valóban egy kalap kaka, ezt meg aláírom! :W

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés