Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
xviktorx
tag
Elliptikus trénerrel eddzek reggel és délután. Az eddzés intenzitása ugyan olyan reggel mint este, de érdekes módon, a délutáni eddzésnél sokkal magasabbra csúszik fel a pulzus az óra szerint ( reggelente max 95, délután 145 ).
-
xviktorx
tag
válasz tibike8 #1474 üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Az óra rendszerfrissítése óta ma akartam először hívást indítani az óráról, de csodálkozva tapasztaltam, hogy sehogysem indítja el a hívást. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás?
Láttam itt a fórumon, hogy másnak a frissítés után az óra mutatja a több napos időjárás előrjelezést. Nálam semmi sem változott az időjárás jelzés tekintetében a frissítés óta. Azt hogy lehet elérni, hogy a több napos előrejelzést lássam?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
xviktorx
tag
válasz kisdobos0111 #1339 üzenetére
Minden nevet kiír nekem.
-
xviktorx
tag
Az enyém fél éves. 4-5 napot megy csak egy feltöltéssel, igaz egy-két telefonhívást is bonyolítok róla. Állandó stress és pilzus figyelés is be van állítva. Én megbékéltem ezzel az üzemidővel.
-
xviktorx
tag
Megismételném a korábbi kérdésemet mert nem kaptam rá semmi reakciót ( előre is bocsi az ismétlésért ).
" Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható?" -
xviktorx
tag
Boldog Karit minden fórum lakónak!
Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható? -
xviktorx
tag
Nekem ma hajnalban vagy 3-szor jelzett az óra hogy a kritikus 40-nél van a pulzusom. Ezt eddig az elmúlt 4 hónapban 1-2 szer játszotta el, de most egyből 3-szor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik