- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
"Nagy baromság a 2,5D üveg az biztos, de nem a gyártók a hibásak, hanem a vevők, hogy megveszik."
Részben egyetértek, viszont a gond az hogy nem sok olyan telefont kapni manapság ami nem elefánt méret, hardveresen nagyon jó, a kamerája is OK, és mégsem kerül egy vagyonba. Hirtelen vagy ötöt tudnék most mondani talán.
Szóval az az user aki nem akar eg zsák pénzt költeni, de mégis szeretne jó telefont az eléggé be van korlátozva... És megveszi a H8-at még ha nem is annyira jön be neki a csúszós sérülékeny üveg, mert sok választása nincs.
Én is egy Oneplus 2-ről váltok, mert bár szeretem, és szerintem teljesen más szint anyaghasználatban (bár ez szubjektiv) de sajnos túl nagy és nehéz. Egy massziv tokkal már 210g a súlya ami bizony rendesen húzza a zsebet. Túl böszme sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest