Hirdetés
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv.
Gyorsan, és nagy segítségre lenne szükségem.
Talán B390 van rajt, de nem biztos, az tuti, hogy a vége felé lévő Nougat.
mumtaz, legfőképp hozzád fordulnék. Nagy bajba kerültem. Beléptem a Magisk Manager-be, és földobta, hogy van Manager frissítés, frissítettem, 7.0 talán, és elindítás után írta, hogy nem jó a Magisk, újabb kell, vagy régebbi Manager. Na most föltettem TWRP-ből a v12.0-t, ez volt leszedve régen, gondoltam, ez van rajt.
Erre most bootloop van. Hiába próbáltam uninstallert leszedni, ugyanúgy bootloop.Mit tudok csinálni?
Most föltettem a 18.1-et TWRP-ből, de most meg a sárga szöveges résznél "Your device is booting now..." van, és már több perce.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- Elektromos autók - motorok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- PlayStation 1 / 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest