- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
Az inteligens asszisztensnél/ okosgomb nektek is van ujjlenyomat olvasó hosszan nyomása rögzíti a hívást funkció ? B391.
[kép] -
Bass
addikt
Sziasztok a b394-s frissítéskor lejött eg, quik nevű app de nincs ikonja,ez nálatok is így van?
-
nrg_52
addikt
válasz
rosejbli #23291 üzenetére
Plussz nem gyujti az ujjlenyomatot sem, a karcok sem latszanak rajta annyira, illetve nem vettem eszre, hogy tagulna, mint a nillkin. A napokban adtam el egyet, a masikat ajandekba adtam, hirtelen nehezen tudtam eldonteni melyik a hasznalt, melyik az uj. Remelem ezert most nem kapok seggberugast. 😂
-
sepyi
aktív tag
( http://t3n.de/news/honor-8-test-754910 )
Ezek szerint elöl hátul Gorilla glas 3.
Jah! És év végén jövö év elején android 8 -
cozmo
őstag
válasz
gabenn4241 #23285 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Megrendeltem azt amit linkeltem, ami csak a sarkán és a hátán véd.
Kíváncsi vagyok a fogására, szerintem stabilabb meglátjuk
A nilkin szilikon kinyúlt már eléggé, bár az a füles és az usb csatit is védte a zsebpiszoktól.ui: Ez milyen brutál már
Metal Aluminum Protective Cover Case for Huawei Honor 8 -
ADAM1337
nagyúr
Igen más de jobban ajánlanám.
Nekem az adott tokból van egy kék színű, amit keresel de ha választhatnék melyikben bízok meg jobban ha leejteném nem az lenne. -
cozmo
őstag
Jól látom, hogy ez még az ebay-es árakkal is vetekszik?
Huawei Honor 8 Protective Cover gyári hátlap tok Ezüst -
cozmo
őstag
Szeretnék h8 protective cover-t venni. Hol a legolcsób? A személyes átvételt preferálom...
-
Dwatti
addikt
válasz
johnsmithnex #23277 üzenetére
Gondolom a dload mappa kimaradt vagy mi volt a gond ?
-
goli11
tag
válasz
johnsmithnex #23258 üzenetére
Köszi kipróbálom.
-
Dwatti
addikt
válasz
johnsmithnex #23273 üzenetére
Összefoglalóban a downgrade- rollback
ez szerint járj el ! -
Sanki
addikt
válasz
johnsmithnex #23215 üzenetére
Csinálj egy downgrade-t aztán OTA-n mehet fel az összes. Ez a legtisztább.
-
johnsmithnex
tag
válasz
johnsmithnex #23215 üzenetére
Még mindig várom a válaszokat.
Továbbá még annyi, hogy a Firmware Finder-nél OTA vagy fullOTA letöltésénél 3 zip-et lehet kiválasztani.
Az mind szükséges?Előre is köszönöm a segítséget.
-
Seduxen33
csendes tag
válasz
szatocs1981 #23267 üzenetére
Köszönöm. Sose figyelem, de most hogy mondod... 🙂
-
Seduxen33
csendes tag
Sziasztok. Lehet hülye kérdés vagy csak én nem vettem észre... Ha két Sim van a telefonban akkor kijelzi valahogy hogy melyik számot hívják? Vagy van valami app ami tudja ezt?
-
Quqesz
nagyúr
Nagy meglepetésre vannak új képek a magazin feloldásban! Pl egy Lánchidas/Parlamentes, San Francisco-i villamos,stb...
-
exit66
csendes tag
Köszi a választ.
És arra nem tudsz tippet, hogyan tudom manuálisan beállítani? (Nem várnám meg, amíg megkérdezi.) :-)(Amúgy erre a funkcióra a neten keresgélve csak egy bonyolultnak tűnő 'Tasker'-es utat találtam, annak azért nem ugrom neki.)
Az óra widget és az ébresztő összeházasítására végül az Xperia-t másoló alkalmazás lett a megoldás.
-
TaRka94
senior tag
válasz
johnsmithnex #23258 üzenetére
Nekem kellett factory reset, mert merültem nagyon, (és nem állítottam vissza biztimentésből semmit) Így most 1%-ot merült éccaka.
-
johnsmithnex
tag
-
goli11
tag
Sziasztok!
Az új frissítés óta veszem észre, hogy a mobilnet belassul szinte használhatatlan szintre. A telefon újraindítása után viszont minden rendben, normálisan megy a mobilnet. Egy darabig ... Azután újra belassul.
Újabb teló újraindítás után ismét jó.
Tapasztalt valaki hasonlót ?(És igen van még mobilkeret
)
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mennyiért cseréli a betört kijelzőt a márkaszerviz? Gondolom, hogy csak akkor nem ugrik a garancia, hogyha hozzájuk viszem a készüléket.
-
Sanki
addikt
válasz
exit66 #23244 üzenetére
Ha aktív a GPS és van net, illetve egy helyen sokszor oldod fel a telefont, akkor egy idő után megkérdezi a telefon, hogy akarod e megbízható helynek beállítani a helyet (talán a maps-en keresztül). Ha sikerül, akkor azon a helyen elvileg nem kér kódot.
Lehet a térképen belül külön is be lehet állítani, nekem már vagy 2x jelezte a fentit, de többször nem. -
Slapy
aktív tag
válasz
Darksiders84 #23245 üzenetére
Nekem is ilyen lett, adattörlés nem segített az újratelepítés viszont igen
-
Darksiders84
aktív tag
B394 észrevétel hogy a Messenger nem mindig jelez csak ha belépek akkor látom jött valami és a Facebookról jobb felső sarokban hiába nyomok a Messenger ikonra nem lép be csak külön tudok rámenni. Lehet vmit beállítani kéne? Ezelőtt rendben volt wifire mentem egyből jelzett.
-
exit66
csendes tag
Sziasztok,
Új H8 tulaj vagyok. A bevezetőt és az utóbbi párezer hozzászólást végigolvastam, de még ezek után is van pár kérdésem. Z3comp-ről jövök, ott működött, de itt nem tudom, hogy kellene beállítani,
- hogy ne zárjon le a telefon bizonyos 'megbízható' helyeken (akár helyadat, akár wifi lokáció alapján). Meló közben kicsit béna, hogy mindig fel kell emelni az asztalról a telót az ujjlenyomat érzékelő miatt, vagy jelszavakat kell mindig pötyögni ahelyett, hogy pl egy kettős kopra (ha jól olvastam, azt sehogy sem lehet ?) vagy egy bekapcsoló gomb megnyomásra feléledjen.
- hogy a fő- vagy a záró képernyőre kirakott óra kisalkalmazás jelezze, ha aktív ébresztő beállítás van (pl. hogy kiírja kisbetűvel a következő időzítés idejét, stb.) Persze az ok, hogy az állapotsoron kirak egy piktogramot, ha van aktuális riasztás, csak az a nem mindegy, hogy a telóra pillantva látom-e, hogy ez mikor van, vagy pluszban rá kell mennem az alkalmazásra az ellenőrzéshez.
Ha jól próbálkoztam, akkor mindezeket az alap EMUI nem tudja. Ha igen, kérlek mondjátok meg, mit, hol nem leltem, illetve ha tényleg nem akkor kérnék javaslatot, hogy mire keressek rá a play store-ban.
Előre is köszönöm!
-
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért: minden Honor 8 aktív dual-simes?
G.
-
Diák66
őstag
Nézegettem ma a témákat, de eg valami nagyon zavar. A gyári ablakos flip tokon a zárt állapotú háttérképet tényleg csak a téma határozza meg? Nem lehetne kirakni háttérképet oda is? Kb 4-5 téma van, ahol más-más, amúgy meg tök fekete......
-
rosejbli
senior tag
Olyat be lehet valahogy állítani, hogy reggel automatán bekapcsoljon a wifi?
-
dave0825
őstag
válasz
nrg_52 #23220 üzenetére
Ez kemény tok, ugye?
Nem féltek az ilyen kemény tokoktól? Portól, kosztól persze, védi, de ha leesik, az ütést ugyanúgy továbbadja a telefonnak, nem tompít rajt semmit. Nekem ilyenem van, múltkor esett le először (januári vásárlás), pont a sarkára (a tok jobb fölső sarkán látszott, hogy oda esett, megütődött jól), semmi baja nem lett a telefonnak (íróasztalról esett le betonra munkahelyemen), hangja is alig volt, úgy tompította az anyaga a toknak. -
Zaji
őstag
Baromság vagy nem, ezt a választ kaptam Tőlük:
"Minden Magyarországon vásárolt készülékünkre biztosítunk 2 éves gyártói garanciát, erről bővebb információt az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2hRR3Jg.
Javasoljuk, hogy a Huawei Technologies Hungary Kft. által is elismert viszonteladóinktól vásárolj készülékeket, mivel így a garancia érvényesítése során nem ütközhetsz akadályokba. Hivatalos viszonteladóink listáját itt találod: bolt.huawei.hu. A garancia érvényesítéséhez, elegendő bemutatni a vásárlást igazoló dokumentumot." -
rosejbli
senior tag
http://s.aliexpress.com/yEVrU3Qj
Ez olyan hogy teljesen leér, de a szélére kell folyatni valami folyadékot, amit adnak hozzá és néha meg is kell ismételni ezt. -
Mub
csendes tag
Sziasztok!
Honor 8 vásárlásán gondolkodok, de csak abban az esetben veszem meg a készüléket, ha van rá teljesen illeszkedő kijelző védő üvegfólia, olyan, aminek a széle nem lóg bele a kijelzőbe. Van olyan, aki talált ilyet?
Esetleg ilyen imak védő üveget próbáltátok már: -
nrg_52
addikt
Nalam ez a best of tok.
-
Pityu89
senior tag
Megjött nekem is a B394 frissítés. PowerAmp egyből rosszul működött. Fejhallgató gombjaira nem reagált. Ha másnak is van ilyen gondja, csak rakja fel újra a progit és megjavul.
-
johnsmithnex
tag
Sziasztok!
Újra szeretném rakni a szoftvert a telón, mert ota frissítés óta előjött pár hiba és nem segített a factory reset sem.
A kérdésem az lenne, hogy melyik módszerrel lesz a legsterilebb a telepítés?
Gondolok itt arra, hogy minden wipe-olva lesz és arra flashelném fel a legfrissebb firmwaret.
Az összefoglalóban a frissítésre vonatkozó módszereket találtam ahol nem tiszta hogy wipe-olja a systemet. Egyáltalán szükséges a system wipe? -
ADAM1337
nagyúr
Dupla
-
cozmo
őstag
válasz
L4ck091 #23210 üzenetére
Pedig a zseb mód szarakodik, hidd el
Zaji: Ez baromság ahol én vettem - schufni gms webshop - még gari papírt sem adtak, csak számlát.
De a huawei infót felhívtam a kézhezvétel napján IMEI-t felolvastam neki és elmondta, hogy két év EU gar. van rá. De 3 hó kijelző gari nincs.Vásárlás után a webshop meg is szűnt
-
L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy rezgő üzemmódból a telefon gondol egyet és újra "hangossá" válik?
Van, hogy kell neki 3-4 óra, de van, hogy 2 perc múlva ismét hang lesz rajta.
Volt egy hangos-rezgő-néma widgetem, azt hittem, az a zavar be, de törlés után is fennáll a probléma.Frissítsek 394-re és nyomjak egy cache delete-t?
-
Becksman
őstag
Valaki tud valami nem tulságosan látható megoldást arra hogy a telefon festését potoljam? Gondolok itt arra , hogy egyszer leejtettem és a sarkán látszik hogy a festés ''megpattant''. Illetve noncs más módszer arra hogy a telefon betütipusát átállítsam?( angolra váltás helyett.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)