Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
clon
aktív tag
válasz Kruso77 #22436 üzenetére
Én 4 hete egész hétvégén arról nyomtam (meg előtte is 4-6 hetente egy hétvégét mióta megvan) és nem volt gondom vele - notebook és tab is ment vele. Nekem minden gyári ROM csak OTA-n ment fel, semmi nyitás.
B389 és 2 telenoros kártya, 1 éven belül cserélve méret miatt. -
tfery
tag
válasz Kruso77 #22504 üzenetére
Ez nálam is jelentkezik, bár én övtáskában hordom. Lehetséges azonban, hogy a füles BT rádiója gyenge. Mivel van több BT fülesem is majd ki próbálom mindegyiket. Az is lehetséges, hogy csak akkor jelentkezik, ha a füles akkujának már kevés a töltöttsége.
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
nrg_52
addikt
válasz Kruso77 #22510 üzenetére
Egy het honor 9 hasznalat utan bizton allithatom, hogy honor 8-at nem eri meg lecserelni, nem nyujt annyival tobbet. Ha nem alakul ugy, csereutalvannyal kis rafizetessel hozhatom el, akkor meg mindig boldog honor 8 tulaj lennek.
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
tfery
tag
válasz Kruso77 #22510 üzenetére
Ma kipróbáltam több BT fülessel. Samsung HM 3350 jó vétel 1-2 méterre, Sony SBH20 jó vétel 7-8 méterre, JKX ( kínai no name ) jó vétel 8-9méterre, gk. audió rendszere jó vétel 8 méterre. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a Samsung BT-m döglődik, pedig az volt a kedvencem. A H8 BT rádiója szerintem jó.
[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életem hátra levő része.
-
Melanor
tag
-
Sanki
addikt
válasz Kruso77 #22606 üzenetére
Összefoglaló GYIK része.
Utolsó pont:Médiaszerver nagy fogyasztása esetén a teendők.
- SD kártya van a telefonban, amin van 1 hibás fájl (vagy maga a kártya hibás). Megoldás: adatok másolása és kártya formázása.
- Letöltéskezelő (download manager) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Letöltéskezelő - "Kilövés"
- Médiatároló (media storage) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Médiatároló- "Kilövés" -
peti85
senior tag
válasz Kruso77 #23529 üzenetére
Én is vettem CHYI-t, ez is folyadékos. Én egyszer kentem be amikor feltettem az üveget, de akkor úgy hogy kicsit ki is folyjon, majd letöröltem a felesleget. Ez este történt, reggelig nem nyúltam a telefonhoz. Én azóta nem kentem újra, körbe max 1mm a légrés, de van ahol annyi sincs, csak közelről vizsgálva látszik.
A történethez az is hozzátartozik, hogy egy Cafele tok van a telefonon és szerintem ezért nem nagyon nyomódik be az üveg széle.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
nrg_52
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android játékok topikja
- Dell asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest