Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
Kruso77 #23529 üzenetére
Én is vettem CHYI-t, ez is folyadékos. Én egyszer kentem be amikor feltettem az üveget, de akkor úgy hogy kicsit ki is folyjon, majd letöröltem a felesleget. Ez este történt, reggelig nem nyúltam a telefonhoz. Én azóta nem kentem újra, körbe max 1mm a légrés, de van ahol annyi sincs, csak közelről vizsgálva látszik.
A történethez az is hozzátartozik, hogy egy Cafele tok van a telefonon és szerintem ezért nem nagyon nyomódik be az üveg széle. -
Sanki
addikt
válasz
Kruso77 #22606 üzenetére
Összefoglaló GYIK része.
Utolsó pont:Médiaszerver nagy fogyasztása esetén a teendők.
- SD kártya van a telefonban, amin van 1 hibás fájl (vagy maga a kártya hibás). Megoldás: adatok másolása és kártya formázása.
- Letöltéskezelő (download manager) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Letöltéskezelő - "Kilövés"
- Médiatároló (media storage) beragadt és az meríti - Megoldás: Beállítások - Alkalmazások - Továbbiak (három pötty) - Rendszerfolyamatok mutatása - Médiatároló- "Kilövés" -
tfery
tag
válasz
Kruso77 #22510 üzenetére
Ma kipróbáltam több BT fülessel. Samsung HM 3350 jó vétel 1-2 méterre, Sony SBH20 jó vétel 7-8 méterre, JKX ( kínai no name ) jó vétel 8-9méterre, gk. audió rendszere jó vétel 8 méterre. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy a Samsung BT-m döglődik, pedig az volt a kedvencem. A H8 BT rádiója szerintem jó.
-
-
clon
senior tag
válasz
Kruso77 #22436 üzenetére
Én 4 hete egész hétvégén arról nyomtam (meg előtte is 4-6 hetente egy hétvégét mióta megvan) és nem volt gondom vele - notebook és tab is ment vele. Nekem minden gyári ROM csak OTA-n ment fel, semmi nyitás.
B389 és 2 telenoros kártya, 1 éven belül cserélve méret miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest