Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
espista
senior tag
válasz bohoc71 #18929 üzenetére
Nem. Mindkét kártyám "beszédes". Én is B389-en vagyok, semmi mókolás, minden gyári. Csak a launcher Nova. Hogy érted, hogy Nova alatt lehet választani a kártyák között? Nekem a névjegyek/gyorstárcsázás parancsikon kihelyezésekor nem ajánl fel ilyesmit.Egyelőre a Drupe tárcsázóval hidalom át a dolgot.
Romani ite domum!
-
Sanki
addikt
válasz bohoc71 #19825 üzenetére
Igaz, elfelejtettem.
Esetleg EMUI Theme Editor?
-
Sanki
addikt
válasz bohoc71 #19825 üzenetére
Esetleg még 1 lehetőség.
(USB hibakeresés engedélyezése szükséges a művelet előtt)Parancssor megnyitása, majd az adb mappa tallózása.
cd c:/adb
Feloldó kód megadása.
adb shell settings put system hw_hide_font_style false
ADB hozzáférés engedélyezése, ha kész, telefon újraindítása.
Ezután meg kell nézni a beállításokat, hogy megjelent-e (Beállítások - Megjelenítés - Betűstílus).
-
Ra3
őstag
válasz bohoc71 #31248 üzenetére
Ez nem hiba, az android miatt ilyen, a haladó beállítások között ott is van a két lehetőség a novában a lezárásra:
Nincs ezzel semmi gond, mert eddig is így volt, csak nougaton volt egy gyári Huawei parancsikon amit ki lehetett rakni akár az asztalra is, ez egyből zárta és ujjlenyomattal fel lehetett oldani.
Erre a parancsikonra irányítottam a dupla koppot, így ment frankón, oreo alatt a parancsikon ugyan megvan, de nem működik, azt írja hogy nincs telepítve.
Valószínű hogy keresek egy 3rd party appot ami tudja ezt és azt fogja meghívni a dupla kopp. Ez hogy 5mp után zárja le annyira nem tetszik, mert csak sötét a kép és ha 5mp-nél korábban akarok valamit csinálni akkor az oldalgombbal lezár és kinyit módszer megy, vagy a home-al tudom még eltüntetni, de az most ki van nálam lőve.
Olyan is volt hogy pont abban az 5mpben hívtak és csak nagyon halványan fentről jött le szokásos sáv, nem is láttam ki hív.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
bara17
tag
válasz bohoc71 #32094 üzenetére
Egy éves a telefon ahogy írtam, így természetesen nincs garancia a törésre. De attól még gondolom ki lehet cserélni az üveget csak az a kérdésem, hogy ezt mennyiért teszik meg a gyári szervízven, továbbá az akksi üzemidejével sem vagyok elégedett, arra meg van garancia ha jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest