Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atla
senior tag
válasz Bandus99 #9088 üzenetére
Akkor lehet csak nekem írták le szájbarágósan,mivel én készülék cserére vettem ,tehát a számom ugyanaz maradt csak a sim lett kisebb.így aztán a nagy simröl hivtam őket és aktiváltam a kis simet ezáltal megszüntetve a nagyot, mivel két azonos szám nem létezhet egy helyen és egy idöben.
-
félisten
válasz Bandus99 #9086 üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bazsee71
őstag
válasz Bandus99 #9316 üzenetére
Beírtam a keresőbe a gyorstöltő kifejezést, és meg is lett a saját hozzászólásom.
-
golan7
tag
-
apezka
aktív tag
válasz Bandus99 #10489 üzenetére
Én kínai H7-ről váltottam Mate 10 Pro-ra. Imádtam a H7-m most a párom használja. Elsőre idegen volt neki a galaxy s4 után de már meg szerette.
Anno azért kínait vettem mert az 64 GB-os és NFC is van benne. A
Mate 10 Pro is ezért lett és persze az általad is írt kamera képességek miatt. Szóval ha nem P20 Pro akkor ajánlom a Mate 10 Pro-t. Most meg az árcédulája is barátibb![ Szerkesztve ]
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning