Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elin
tag
válasz Honor 7:) #3196 üzenetére
Fiókoknál nekem nem is volt Viber. Leszedtem, újraraktam, fiókot hozzáadtam.
Szinkronizálást bekapcsoltam, adatforgalom kezelésben a 2 pipákat kiraktam, teljesítménynél átállítottam intelligensre.
Most megvannak a Viberes kontaktok. Kérdés, meddig.
Kínomban most leszedtem a Whatsappot is, azon viszont nem sok ismerősöm van fent, ha igaz, amit mutat.
Köszi a segítséget!! Remélem, tartós lesz.zebede: én is bízom benne, hogy javítani fogják ezeket a dolgokat benne. Viberrel sem volt eddig gondom, lehet, a 180-nal jött?
[ Szerkesztve ]
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
Azazel71
aktív tag
Sorry,de én minden telót úgy kezdek, hogy chrome letilt, UCbrowser letölt Abban hibátlan a dolog.
(pc.-n nagyon szeretem a chrome-ot, azt használom, de telefonon borzalom szerintem.Mondjuk én nem igénylem, hogy a gép meg a teló böngészője szinkronizálni tudjon...)
Szóval ezügyben nem tudok segíteni.
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Olvasgatom itt a hozzászólásokat és nem igazán értem, hogy mi lehet a gond nálatok a jelzésekkel. Igaz én nem használok facebookot és a hozzá tartozó messengert, de nekem minden jelzés rendben működik. Viber, gmail, céges email. Továbbá a Boom Beach nevű játék értesítései is megjelennek. Az egyetlen gond az volt a viberrel, hogy a led nem működik alapból (bár ezzel simán együtt lehet élni), de a light flow nevű alkalmazással ez is orvosolva lett.
Nekem alap szoftver van rajta (B121) és nem éreztem szükségét a frissítésnek. Lehet, hogy valamelyik frissítés rontja el.
Csak arra tudok gondolni, hogy nálatok valami beállítás nem megfelelő, de emiatt nem hiszem, hogy a telefont kellene savazni. Egyetlen bajom van csak a telóval, hogy a bejövő hívásnál nagyon kicsi a hívó fényképe. -
Azazel71
aktív tag
Az energiatakarékosságnál NE Intelligensre hanem Teljesítményre állítsd.
Mondjuk azt hozzáteszem, az összes tapasztalatom és javaslatom PLK-L01/B180-ra alapul-vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
-
Azazel71
aktív tag
válasz 19Petya83 #3203 üzenetére
Mivel gyári romról beszélünk(más nincs is), és hivatalos OTA-n kiadott nem beta frissítésekről, így azért elég nehéz különválasztani a telót,és a szoftot.Ha veszek egy BMW-t egy szalonból, vadi újan, elvárom, hogy tökéletes legyen.Ha nem az, akkor a kocsit fogom szidni, és nem érdekel, hogyesetleg csak a befecskendező vezérlő szoftwere a sz@r...Mert összetartozik a kettő, nem külön veszem a szoftot hozzá.
Nagyon jó telefon, egy pillanatra sem bántam meg hogy ezt választottam, de nem hibátlan(ez sem), sajnos.
Még egy tanács : Ami NEM rossz, azt nem kell megjavítani.
Ezért én,semmilyen alkalmazást nem frissítek, csak mert van frissítés hozzá.A gmail, a viber, meg egy csomó más, hibátlanul megy az alap verzióval...néha engedek a kisértésnek, és hagyom hogy valami frissüljön...100-ból egyszer tényleg jobb lesz, 80-szor roszabb, a maradék a nem változott...szinte mindig a "frissítések eltávolitása" a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Ehhh...elírtam...Nem UC. Volt az is, de ez mégjobb....CMBrowser.
-
Honor 7:)
tag
Ha valahol találok 4-5 verzióval régebbit viber apk-t biztos felrakom és nem kell frissítés, szerintem se telefon hiba , másik telómnál is elő jött , meg azért play áruházba is vannak kommentek negatív irányba rá .
-
Azazel71
aktív tag
-
borklar
újonc
Needromon látok PLK-al10-re 201-es frissítést de nekem a telefon nem ajánlja fel.Valaki megkapta ezt OTA-n?
Ha igen,akkor vélemény róla,hogy érdemes e. -
igali
tag
válasz borklar #3217 üzenetére
Nap mint nap lefuttatom a frissítés keresőt, de PLK-AL10C00B190-nél újabbat nem talál.
Pedig már ki kellett volna adniuk a 6.0, bár nem mintha különösebb gondom lenne a jelenlegivel.
Ha esetleg mégis felrakod a needRom oldalról a 201-t (ami még mindig 5.0), előtte győzödj meg, hogy a telód CPU-ja HiSilicon Kirin 925-e, mert pl az enyém PLK-10AL fajta teló, HiSilicon Kirin 935 CPU-val ellátva. -
tag
Melyik programmal lehet megnézni ,hogy mi tartja ébren a telefont? android OS megint 4 óra ébrentartas volt reggelre...ugy h wifi mobilnet kikapcsolva és bezárva volt minden program ,ujjammal felfeléhúztam és a nagy fogyasztású programokbol is kileptem viber skype....nem értem
[ Szerkesztve ]
-
igali
tag
Tudja valaki, hogy mi is, mire jó, hogyan működik a Buddy Help alkalmazás?
-
tag
találtam egy programot kíváncsi leszek rá mi tartja ébren a telót
-
tag
válasz Dimond G #3223 üzenetére
Gsam battery Monitor , csak ha részletekbe szeretnél bele menni akkor elő kell fizetned....A wakelock detector -hoz meg rot kell..ugy hogy mivel B130 majd b180 is frissítettem , így ugy döntöttem hogy csinálok egy gyári visszaállítást , azóta az android os-ben lévő ébren tartás nulla vagy max félóra , de nem 4-5 óra mint volt előtte,ami 20 százalékos aksit nullára merített egy éjszaka. képernyő időm most 8 óra lett úgy hogy wifi mobilnet felváltva , fényerő automata és 40 helyett 50 százalékra állítottam .egy elég akksi igényes programot használtam ami magasabb fogyasztással bírt mint a kijelzőm)úgy hogy a kijelző időmmel nagyon megvagyok elégedve, sőt több mint amit elvárok , most az ébrentartás is megoldódott , de készenléti fogyasztáson gondolom csak MM javít .
-
Dimond G
senior tag
válasz Honor 7:) #3226 üzenetére
Köszönöm!
Én azt csináltam, hogy megnéztem mit frissítettem legutoljára és azt likvidáltam...azaz tiltottam....majd újra indítottam a telót, feltöltöttem csutkára és azóta nincs gondom.... a Chrome frissítése beragadt.....ez alkotta a problémám! 20% egy éjjel alatt...na ne már! -
zebede
őstag
Zene lejátszási minőséghez ti mit szóltok a Honor 7-nél?
Szerintem elég pocsék.Poweramp lejátszóval, piston fülesemmel ugyanaz a tíz album ami másik telefonon kitűnően, egyforma minőségben szól a Honor 7-en már nem.
Viszont az az érdekes, hogy nem mind a tíz albumot játsza sz@rul, hanem hármat élvezhetetlen minőségben, négyet olyan is-is minőségben, hármat pedig ugyanolyan szépen mint más telefonokon.Ez mégis hogyan lehetséges, az mp3 kódolásával van kapcsolatban?
-
istvan1000
csendes tag
Sziasztok, én arra gondoltam hogy veszek a telóhoz ilyen telefon nagyítót:
http://kutyubazar.hu/egyeb-mobil-tartozek/3187-3d-mobiltelefon-kijelz-nagyito-konzol.html
Használt már valaki esetleg ilyet ? Mennyire jó a minősége érdemes venni ?
És ha esetleg jó lenne akkor vennék még egy Bloutooth-os, touchpad-os billentyűzetet.
Tud valaki esetleg egy ilyen billentyűzetet ajánlani ami jó és nem túl drága ?
Köszi előre is a válaszokat !
-
nickedez89
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mennyire melegszik a teló?
Azért kérdezem mert nekem Honor 6-om van és számomra nem érezhető túlzott melegedés,de mégis ledobálja állandóan magáról az edzett üvegeket!Max. 2-3 hétig szokott makulátlanul rajta maradni utána kezdi szépen ledobni a telefon alsó és felső részén!
Volt már rajta ezer -féle, TouchPlus meg Xprotectoros is de azokat is ledobja![ Szerkesztve ]
"...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
Golota
aktív tag
Mit értesz azon, hogy pocsékul szól? Torzít? Tompa? Körbe kellene írnod...
Szerintem egy igen jó DAC került ebbe a telóba. A poweramp nekem személy szerint soha nem jött be, én a Player pro-ra esküszöm. Nem tudom, milyen MP3 formátumot használsz, de 128 kbps tömörítés felett már nem a fájlformátum lesz a szűk keresztmetszet.
Nem lehet, hogy pont a jobb DAC miatt megmutatja a felvétel gyengeségeit...?
-
Golota
aktív tag
válasz nickedez89 #3230 üzenetére
Eddigi telóim közül ez melegszik legkevésbé. Az üveg nekem stabilan fent van hónapok óta.
-
Golota
aktív tag
válasz istvan1000 #3229 üzenetére
Szerintem ezt a nagyítót felejtsd el, ha kedves a szemed épsége. Hatalmas baromságnak tűnik, eddig minden ilyen jellegű termék megbukott. Annak idején TV-re is terveztek ilyet. Tudod milyen optikát kapsz ennyi pénzért...?
Billentyűzet: olcsón a Rapoo modelleket lehet megvenni, de a bluetooth-touchpad változat ebből is 10K körül van, ha jól emlékszem. Sógoromnak van egy ilyen, elég kis kompakt, jól kezelhető, jó kidolgozású.
-
kekkola
senior tag
válasz nickedez89 #3234 üzenetére
Az enyémen egy nillkin van jó ideje, nem dobta még le. Melegedés szinte sosem jelentkezett eddig nálam.
O+8T
-
zebede
őstag
Visszavonom amit írtam, kitűnően szól a Honor 7. a fülesemmel nincs valamiért kibékülve.
Feleségem ugyanilyen Piston fülesével egyforma minőségben szól a Honor 7-en minden zeném. Viszont az ő telefonjában nincs gond az én Pistonommal (Honor 4C), csak az én Honor 7-emmel nem jó.Ki érti ezt... lényeg, hogy kitűnően alkalmas zene hallgatásra is a Honor 7, én meg rendelhetek új fülest.
-
gyulamester
csendes tag
Sziasztok!
A mai nappal én is ilyen készülék birtokosa vagyok. Eddig még nem sikerült teljesen kiismerni, de egyenlőre nagyon elégedett vagyok.
Két kérdésem lenne:
-Valószínűleg én vagyok a balga, de sehol nem találom az összefoglalót, legyen szíves valaki linkelje be.
-Jó lenne egy tokot is beszerezni hozzá. [link] Ez vajon az eredetiek közé tartozik, vagy ez is csak másolat? -
Azazel71
aktív tag
válasz gyulamester #3237 üzenetére
Összefoglalót, miről is?
-
Azazel71
aktív tag
Ahhááá..
Nos,összefoglalva, nagyon jó telefon.
Az egyetlen komolyabb hibája,hogy a szoftwerének megírói nagyon ráfeküdtek az energiafelhasználás optimalizálására,szinte bármikor képes találni magának valami indokot, ami miatt bőszen elkezd spórolni...lelövi a szerinte sokat fogyasztó alkalmazásokat, letiltja az adatforgalmat stb.
Szóval bármelyik menüben állítasz is bármit,aminek akár csak távolról köze lehet ilyesmihez, vagy neadjisten,kimondottan engedélyezel valami automatikus dolgot, elveszett ember vagy...Egyébként buherálós összefoglaló már készült, bár nem külön topikként.
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
válasz nickedez89 #3230 üzenetére
nickedez89!
Nekem is ledobja az üvegeket....Lassan már fel is adom és visszatérek a fóliára. Nyilván a törést nem veszem bele, de a bal felső sarokban és jobb alul enged el először aztán a jobb oldalon... Szerintem nem a teló szar, hanem az üveg és annak ragasztója. (a tisztítás pöpec, minden esetben)
Akinek hosszú hónapok óta fenn van, az esetleg adjon meg típust... thx.
-
paolinho
őstag
válasz gyulamester #3237 üzenetére
Ami a tokot illeti, az eDigital-féle tuti eredeti, megveheted.
Én mondjuk egy kicsivel olcsóbban INNEN rendeltem, de ez is garantáltan eredeti.
Ami gagyi, az kb. ÍGY néz ki. Én ezt az oldalt nem ajánlanám. -
BOBAKILL
őstag
válasz nagymolnar #3242 üzenetére
-
doongoo
addikt
Senki nincs itt PLK-AL10 B201 romon vagy developer ágon?
-
kekkola
senior tag
válasz nagymolnar #3242 üzenetére
Bár H6-on nem próbáltam, már három telómra is ilyet rendeltem és tökéletes volt, sok más 4-500 Ft-os szutyokkkal ellentétben.
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Leejtettem a telómat, és betölt az előlapi üveg. Látszólag "csak" az üveg sérült, a digitizer nem. Mit gondoltok, ki lehet ezt cserélni házilag, egyszerűen, olcsón? Videot nem talaltam rola, youtube-on.
Talaltal is hozza előlapot, itt: [link]
Köszönöm, előre is!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest