Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
-
Black&White
addikt
-Gyári launcherben nincs egy eszközök mappa (amiben kellene lennie egy okos vezérlő app-nek)?
-Alternatív program: ZaZaRemote
-Rejtett alkalmazások: főképernyőn két újjal kicsinyítés gesture, H6 Developer ROM-ok alatt ez előhoz egy rejtett alkalmazások menüpontot.Passz, h nálatok van e... -
paolinho
őstag
A root davidsz leírása szerint pedig egész jól kivitelezhető. Én párhuzamosan még igénybe vettem az XDA idevonatkozó anyagát is, ahonnan letölthető a szükséges TWRP és a SuperSU. Valóban hiányzik egy két link, én pl. ezt az ADB Toolkit-et használtam a parancsok beírásához. (Ha esetleg visszafjetési kulcsot kér, akkor ez lesz az: !kmqosG4vtsFSTiZzu7qSmvqkaR6oTEuuvnnzlQxXens )
A root után én még a leírásban is szereplő Huawei Update Extractor segítségével lementettem a gyári recovery-t is, amit visszatettem a custom recovery helyett, mert később nem szeretnék lemaradni az esetleges OTA frissítésekről.
[ Szerkesztve ]
-
imrus72
tag
-
-
hriska
aktív tag
-
hriska
aktív tag
Akkor valami nem nyerő.
Le kell szedned a teljes romot,majd tedd fel egy sd kártyára.
Ha ez megvan,akkor twrp-ből telepítsd.PLK-AL10-hez itt a teljes rom
Azt sem értem,miért kínai a twrp.Bár én még nem tettem fel rá de xda-n angolnak tűnik
[ Szerkesztve ]
-Bárcsak egy légy lenne a világ, én meg egy összetekert újságpapír!-
-
hriska
aktív tag
Amit letöltöttél romot,azt ki kell bontanod ....
Itt egy leírásRecovery.img-t kell kiszedned abból a romból,ami most fent van!!!!De szigorúan abból!Tehát ha a 173-as van fent,akkor töltsd le a 173-as romot és abból szedd ki!
[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
Nekem is ez van a kütyün. Kinai,de könnyedén lehet angolra változtatni.A belső tárhelyre a TWRP mappába létre kell hozni egy Theme mappát és oda kell bemásolni az ui.zip-t.Recoverybe belépve nekem már angol nyelvű volt ezután.
Egy kis segítség:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=63638491&postcount=16
Ez alapján csináltan én is.
-
Black&White
addikt
Root jog önmagában is meghiúsíthatja a frissítést, mivel a TWRP-ből telepített su rendszeralkalmazásként települ.Ha reklámblokkolást használsz, az szintén módosítja a rendszert, ugyanis átírja a gyári host filet.
Márpedig frissítés közben csekkolja a system fájlokat és le is áll hibával, ha változást talál.
Szóval frissítés előtt pl adaway-ben hirdetés blokkolás tiltása, su-ban pedig teljes unroot menüpont.Reboot, majd mehet a frissítés -
Tangerine
senior tag
Én is a zazaremotét próbáltam meg a saját gyárit. Vagyis többet is, de semelyik másik nem működött e kettőn kívül. A neten is azt találtam, hogy csak a zaza jó hozzá, meg a saját. Sajnos egyik sem az igazi, mert a gyárinál nem lehet átrendezni a gombokat, viszont lehet frankón tanítani. A zazánál lehet a gombokat rendezgetni, viszont nem lehet tanítani egy külön usb-re dugható kütyü nélkül (ami ~2500Ft az ebay-en). Nem tudom miért hiányolja a zaza ezt a kütyüt, mikor a teló hardverileg képes anélkül is rá, mert a gyári progival nem kell semmi plusz eszköz a tanuláshoz.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
hriska
aktív tag
Nálam is pont ez a szitu.....
Gmail-el vagyok regelve és átdob a frissítésbe de ott nem talál.Első próbálkozásnál még kiírta,hogy próbáljam későbbMég annyi,hogy HiCare alkalmazásvan azt írja a tag pont-nál,hogy nem lehet csatlakozni a szerverhez
[ Szerkesztve ]
-
nagymolnar
tag
Szerintem kevés kínai verziós h7 tulaj van itt, az EU verzióra meg még várunk a 6.0-ra, így nem sokan szenvedünk ilyen képernyők látványában.
Én arra tudok gondolni, hogy kijött a frissítés és területi korlátokat tett be a Huawei a letöltéshez, hogy ne haljon le a szerver, te még nem vagy soron... próbálkozz naponta. De ezt írja az apróbetű a második képen.... -
-
Azazel71
aktív tag
Ha jót akarsz magadnak, és egy megbízható telefont, ne használd az ilyen automatikusan ezt-azt tevő, kapcsolgató fícsöröket, akkor se, ha gyárilag van....a legtöbb érthetetlen, logikátlan, lekövethetetlen " hiba", ezek számlájára írható.Ne hagyd hogy az "okostelefon", "okoskodótelefon" legyen, aki majd jobban akarja tudni nálad
Az enyhén elborult magyar hálózati, közlekedési viszonyokra nem voltak,nem lehettek felkészülve szegény ártatlan kínai mérnökök....előbb-utóbb belezavarodnak valamibe az ilyen appok, te meg csak pislogsz, hogy mit, vagy mit nem művel csóri telefon,miért nincs térerő,mobilnet,wifi, értesítések, és miért mondja neked Miskolcon, hogy a következő saroknál fordulj balra, és 200 méter múlva megérkezel a Tienammen térre..NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
silver-pda
aktív tag
-
Photokiss
csendes újonc
Nekem ilyen van, egy sráctól vettem aki januárban vette.
Volt egy kis gondom az ujjlenyomat szenzorral és beküldtem szervízbe. Onnan visszajött kb két hete de nem volt semmi hibája,végignéztek rajta mindent. Gyári beállítások visszaállításával meg is szűnt az anomália. És láss csodát ahogy felállt a rendszer rögtön jöttek a frissítések😃 azóta már vagy az ötödik! Eddig volt ami korábban nem működött de úgy néz ki az utsó frissítés erre is gyógyír volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs