Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elin
tag
válasz kekkola #2014 üzenetére
Bár nem tőlem kérdezted, de én is épp ma kaptam meg:
Elölről - Hátulról - Oldalról a kamera
Panther - Oldala is műanyag, igen. Elég merev. Már 1x megkaptam ezt a tokot, csak sajnos törve érkezett, a hangerő szabályozónál el volt törve az a mm vékony műanyag. De újraküldték és itt van.De megérkezett a nem "Ultra Thin", hanem "normális", átlátszó szilikon tokom is. Azon nekem jobb, stabilabb a fogás és végre az is védi a kamerát
[ Szerkesztve ]
Honor 9 grey > Honor 7 silver
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2454 üzenetére
Az a helyzet, hogy érthető okokból nem kívánják reklámozni, hogy független.Az üfszolgosok nem vezethetnek félre, nem hazudhatnak, ezért azt a feladatot kapták, hogy kitérő választ adjanak.
Ha megnézed a honlapjukat,most már egyszerűen nem szerepel a jellemzők között az, hogy független-e.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2459 üzenetére
A zsebük.Elsősorban nem az eladott telefonokból. hanem az előfizetésekből élnek.Ha én lennék a tulaj,ugyanezt tenném.Nem törvénytelen, nem vezetnek félre...
Természetesen ez nem információ, mindössze az én spekulatív véleményem.Az is lehet, hogy nem így van.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2468 üzenetére
Gipsz Jakab, szeretne olcsóbban telefont venni.Körülnéz, és azt látja, xszolgáltatónál a legkedvezőbb az ár, elfogadható díjcsomaggal.2 hónap múlva, yszolgáltatónál megjelenik egy sokkal jobb díjcsomag.
Ha feltételezzük, hogy Jakab nem akar megválni a telótól, mit tehet?1,. a teló függő, Jakab szívja a fogát, de marad xszolgáltatónál, továbbra is neki fizet
2., a teló független, Jakab megy yszolgáltatóhoz, innentől neki fizet
Most a hűsigidőt az egyszerűség kedvéért ne keverjük bele.
Ha folytatnád, inkább privátban, ez már elég off.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #2714 üzenetére
Nem azt használom
Xperia digititális óra. Igazi Sony hívő vagyok....fenn van a Walkman is
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
-
soundman1
senior tag
válasz kekkola #3852 üzenetére
Rec forge lite-ot használtam eddig, de ezen a telón még nem volt tesztelve. Ebben is elég sok mindent beállíthatsz, de engem is érdekel a téma, hátha valaki tud jobbat ajánlani. Állítólag vonalbemenetről egyik teló sem tudja, mivel ez az Androidban le van korlátozva, pedig anno WinMo-n realtime rögzítettem vonalbementről mp3-at az MDAIII-mal!
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
nickedez89
senior tag
válasz kekkola #3985 üzenetére
Nekem semmi problémát nem okozott eddig! Igaz nálam a google szolgáltatások kimerülnek a chrome és a gmail használatban!
Egyébként csak azért lett letiltva mert volt pár nap mikor elkezdett merülni a teló és a google tűnt ludasnak..."...ne gondoljuk, hogy egy kikapcsolt számítógép biztonságos! Elég rávenni valakit, hogy kapcsolja be!" - Kevin D. Mitnick
-
soundman1
senior tag
válasz kekkola #3985 üzenetére
Nekem 2 hete le vannak tiltva, nem vettem észre galibát, sőt elsőre lefrissített a teló jó néhányat, azokat alapállapotba raktam vissza, daták törlése is volt, hogy kicsit több szabad helyem maradjon, mert nincs benne sd kártya. Még nálam így járt a Fotók, böngésző, hangouts, h.swype, időjárás, térkép, a g. zene maradt meg. Ami kell, arra úgy is más app-ot használok.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
qbeer666
tag
válasz kekkola #4216 üzenetére
Én power user vagyok. Ha bekapcsolom a képernyőt akkor youtube, messenger, chrome, snapchat, drive. Ezeket ha nem is teljesen egyszerre de párhuzamosan használom. 1 napot kibír, kameraha sokat használod akkor b180-on sokkal többet fogyaszt, mint nekem b130-on tette. Nekem 3,5 óra az átlag képernyő idő és nagyjából 22-23-24 órát megy töltés nélkül. Én a b130-at üzemidőben jobbnak éreztem, de akkor még nem használtam minden olyan alkalmazást, amit most igen (google photos, snapchet, onedrive, spotify). Itt soka vannak, akik jobb időket produkálnak. Én két SIMmel használom, sokat fotózok és sok alkalmazást is használok. Nem azért vesz az ember 130kért telefont, hogy csak egy böngésző, meg viber legyen rajta. (Ne haragudjon meg, aki csak erre használja.) De így ezek mellett nem vagyok annyira elájulva az üzemidötől. Félre ne értsetek, mert nagyon szeretem ezt a telefont, de megvannak a maga hibái. (Minden volt már az üzemidő javítására, 2szer már teljesen frissen újra belaktam a rendszert. Ilyen igények mellett csak ennyit tud, de ez is türhető azért.
'However bad life may seem, while there is life, there is hope and only death have none.' (Theocritus)
-
gabenn4241
tag
-
imoka
csendes tag
válasz kekkola #4418 üzenetére
Gondolom a gyártási tűrés és minőségellenőrzés "megenged" egyáltalán nem recsegő és recsegésre fogékonyabb példányokat egyaránt. Én utóbbit foghattam ki . Hozzáteszem az első 1 héten az enyém sem produkált hangokat, csak miután volt pofám zsebre tenni és rendeltetésszerűen használni . Amúgy számomra az a konklúzió, hogy a telefonok az elmúlt 2-3 évben átlépték a számomra kényelmes méreteket, nekem valami 4,7"-os keskeny kávájú cucc lenn az optimális.
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #4428 üzenetére
Megnyitod az alkalmazást, belépsz a menüjébe,rányomsz az áttekintés-re, újra beléptet, és mindent mutat.
Legalábbis nálam, 10-ből hétszer csak így oké.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Kismuk
csendes tag
válasz kekkola #5105 üzenetére
HiCare verzió (OTA):
HiCare indít -> HiCare saját frissítését kéri -> HiCare friss verzió elindítás után hamarosan jelzi az MM -et a HiCare -ben és az update -ek között is. Te döntöd el, hogy letöltöd, majd telepíted -e. Nálam nem törölt semmit az update, minden beállítás megmaradt. Néhány alkalmazás újra telepítettem, aminek az update megfeküdte a gyomrát (~4 darab). Egyenlőre factory reset nélkül is jól működik.Manual update sdkártyáról:
A leírtak szerint kártyára pakolod, kézzel frissítesz. Itt javasolják a fórum társak egymás után kétszer indítani a frissítést. Itt bukod a korábbi beállításaidat.[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #5431 üzenetére
Csak egyszer botorkáljon haza hajnali háromkor, töksötét,esetleg áramszünetes éjszakán, és keresse a zárat a bejárati ajtón, rögtön beleszeret az okosgombba...
-
Snike
aktív tag
válasz kekkola #5606 üzenetére
Öröm Boldogság!
Nem tudom mi volt az igazi oka annak, hogy nem ment deep sleep-be a telefonom, de a gyári visszaállítást csináltam "automatikus visszaállítás" kikapcsolásával és megjavult!kekkola
"Biztonsági mentés és visszaállítás"-nál az "automatikus visszaállítás" kikapcsoltam és úgy kértem Gyári adatok visszaállítását. (ez régi programokat újratelepíti és azok akkori beállítását végzi el a telefonon)Úgy látszik valamelyik régi programbeállítás elcseszte a telefon ébrenlétre kapcsoló funkcióját.
Újraindítás után kb. 2x azért megkérdezte, hogy van nekem egy ilyen fiókom, ne állítsa vissza a régi programokat? - nem, nem -> és lám megjavult.[ Szerkesztve ]
PS5, mert az jó! :)
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #5624 üzenetére
Legyőztem az ösztönös ellenkezésem, és kipróbáltam, valóban működik, az általad leírt módon...kellett neki egy kis idő míg megtalálta saját helyként a szomszéd falut, de utána tette a dolgát...amíg újra le nem tiltottam.
-
Azazel71
aktív tag
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #5828 üzenetére
Mikor utoljára külföldön voltam, még csak autótelefon létezett, az amcsi filmekben....
De, ha külföldön vagyok, magyar kártyával, akkor a roaminggal NEM a magyar hálózatra csatlakozom, hanem az adott külföldire, nem? Azt kell látnia telónak, nem mondjuk a TelekomHu-t.
Inkább hagyjuk...hiszek én a hozzáértőknek....
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
válasz kekkola #5847 üzenetére
Mostmár elég művelt vagyok roamingból ahhoz, hogy legközelebb ne felejtsem az alapelvem, amit nem tudok, azt ne oktassam...arra vannak elegen
-
ViZion
félisten
válasz kekkola #6074 üzenetére
Nem tudom mit írsz (meg hogy hogyan kell bármit is), csak telefonálni szeretnék...
Frissítést kerestem a saját appal, de nem talált: android 5.02 + emui 3.1
Dialer csere kellett, de mire erre rájöttem, töröltem vagy 5 csoportot... mindegy is.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest