Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeCockBill
senior tag
(#41) gery2123: Vezeték nélküli töltés nincs benne tudtommal
(#42) GIJoe: MX4 nekem is nagyon tetszik, nem véletlenül került be a top 4be
Viszont akkor még nem volt az ediginél.
(#44) koxminator:: Erre azért nem tértem ki mert ebben én még nem hallottam különbséget egyik telefonomnál sem, szerintem ebben a kategóriában evidens hogy jó. Persze ha nem lenne az beleírtam volna
(#45) Lolka Bolka: Nem hiszem hogy magyarázattal tartozom neked ezért. Jogom van hozzá, kütyüb*zi vagyok. A szar és az elavult szavak eszembe se jutottak, sőt a G2t most is nagyon jó telefonnak tartom, egy jó barátomnak adtam el
(#47) <Adamsky>: Szerintem egyáltalán nem rajos, sőt elegáns, nekem kifejezetten tetszenek az üveg hátlappal rendelkező telefonok. Csak ez sajnos azzal jár hogy gyűjti az ujjlenyomatot, ez ilyen. Fehér színű variánson annyira nem látszik amúgy. Röstellem, de sajnos még nem tudom hány órát bír a kijelző, a rossz beidegződés miatt 60%nál kényszeresen töltőre dugom. Hozzátenném 60 alá még nem is nagyon ment nap végére
.
Köszönöm az észrevételt, javítom.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A Huawei majdnem megalkotta a számomra tökéletes telefont, a Honor 6-ot. Az utódja eltünteti a „majdnem”-et?
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest