Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nsban
tag
Nekem teljesen más tapasztalataim vannak (igaz, csak közvetett).
A környezetemben 3 ilyen készülék van használatban.
A feleségemnek vettem egy ilyet tavaly júliusban, aki bő fél évig használta és szerette (aztán felszabadult a Xiaomi Redmi 4X-em, és nekiadtam, mégiscsak na..), majd a HomTom-ot anyám kapta meg, aki azóta is elégedetten használja. A feleségem telefonáláson kívül Facebookot, Messengert használt rajta leginkább, fotózott, képeket nézegetett, emailezett.. Anyám ugyanez + skype + 1-2 játék.
(Azt csak zárójelben jegyzem meg, ha kütyükről van szó, egyikük sem egy türelmes ember, bárminemű probléma miatt jönnek hozzám hisztizni, de a telefon miatt a bő egy évben nulla ilyen eset volt…
)A másik kettő egy barátom két lányánál van használatban, ők facebook, viber és rengeteg játék amit futtatnak. Másfél éves telefonok.
Egyiken sincs fagyás, rendellenes működés, (nyilván a hardver keretein belül) hibátlanul működnek.
Én azt gondolom nem rossz kis telefon ez ennyi pénzért, csodára nem számítottunk, pont azt kaptuk amit vártunk.
@fa4hu: te pont belenyúltál egy hibás darabba, amivel a szervizzel sem jutsz dűlőre, ez sajnálatos, de a PH-s cikk nem a Te telefonodról írodott, csak a típus egyezik, kár lenne általánosítani.
Peace.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Suzuki topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Óra topik
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)