- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harmadszor is visszajött a telefon WayteQ szervizből. Ígéretük ellenére csak szoftvert frissítettek, és csak a gyári programokkal tesztelték.
Idézek a zárómunkalapról: "Hardveres kiépítésének megfelelő a tudása, a készülék nem hibás. ... Facebook és Messenger programok nem gyári alkalmazások, azok hibáival kapcsolatosan az alkalmazás fejlesztőit tudja megkeresni."
Tehát egy okostelefon attól okos, ha nem telepítünk rá programot.
Feltették az 1.1.7-es gyári szoftvert, ami elkezdett magától telepíteni/futtatni programokat, kikapcsolt képernyő mellett egyszer csak megszólalt a telefon, megjelent egy reklám, amiből kilépve a zene tovább szólt, és a kezdőképernyőn megjelent egy "Whatsapp" feliratú ikon, ami nem magára az alkalmazásra, hanem egy weboldalra mutat. Csak a telefon kikapcsolásával tudtam a zenét elhallgattatni. Még mielőtt valaki azt mondaná, hogy én telepítettem valamit rá, elmondom, hogy mindössze egy wifi-hozzáférést és egy Google-fiókot állítottam be, és lefrissítettem a Play-en keresztül a gyárilag telepített programokat, ill. a böngészőből megnyitottam próbaképpen a hirkereso.hu-t. Az itthoni hálózatunkon több tíz androidos készülék megfordult, és egynél sem fordult elő ilyen jelenség!
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy a készüléket teljesen lemerülve, az üvegfólián eddig meg nem lévő karcolásokkal kaptam kézhez. Miután a telefon hajlandó volt felvenni a töltést, bekapcsoltam, és a kezdőbeállításoknál belefagyott a telefon, a nyelvet több perces várakozás után tudtam csak beállítani.)
Részemről itt zárom a topikot, megpróbálkozom még a fogyasztóvédelemmel, és ha ott sem járok sikerrel, eladom nagy bukóval a telefont (én még a 25 ezres áron vettem, annyiért LeeEco-t és LeTv-t lehet venni, ami egy űrrakéta ehhez képest). Ha valaki esetleg csatlakozni akarna a fogyasztóvédelmi megkereséshez, privátban elér.
Mindenkinek ajánlom, hogy telefon vásárlása esetén ne csak a kereskedőt, hanem annak szervizpartnerét is nézze meg, és ahol a WayteQ a szervizes, azt kerülje el nagy ívben! Emiatt sajnos nem fogok több készüléket vásárolni az EU Stock-tól sem.
Végezetül pedig ajánlom a PH-s cikk írójának a cikk javítását, mert maga a szerviz ismerte el, hogy a telefonon nem futtatható a Facebook és a Messenger, a cikk pedig teljesen mást tartalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest