Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
Ma hozta meg a futár a készüléket, pár órát próbálkoztam rajta. Már újra a dobozában pihen, visszaküldésre.
Tízéves döglődő Samsung flip telóról váltana édesanyám. Nem akar egy atomerőművet, de azért fusson rajta épkézláb módon egy pár híváson túli, hangos és élőképes kapcsolattartásra alkalmas app, ha már egyszer okosmobil. Hát ezt a készüléket már a Messenger feltelepítése is hosszas gondolkodásba ejtette, de miután nagy nehezen felment, a hanghívás hangja borzalmas volt, a képes hívásba meg egyenesen belehalt a kamera, aztán a hang is. Többször nekifutottam, közben újra is indítottam, hátha az segít... Nem segített. A kamerája önmagában ment, a teló fotós és videós képességeivel voltam a legelégedettebb.
A sima telefonálás hangja is zavaróan műanyagos-recsegős. Kinézetre még tetszett is anyukámnak, de hát nem kandallódísznek venné a telefont. Vernee Thor a következő kiszemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő