Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Én a 4.x.x verzió megjelenése óta 2gereráció lemaradással követem a FF-ot. Most is csak a 8.0.1 van fent. Mikor kijött 3nyitott ablaknál felzabált 350+ mb memóriát. Töröltem is le a fenébe. Faragtak valamit rajta azóta már teljesen jó. Nem fagy, nem zabálja a memóriát. Inkább ülnének rajta még egy két hónapot de tényleg csak akkor adnák ki ha valóban stabil. Nem értem ezt az ész nélküli kapkodást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megy Linux és Windows alatt is, a Firefox Sync funkciója meg minden szükségest átvisz az összes, sync-re beállított Firefox között.
Btw, 6 hetente frissít, nem állandóan, a 6 hetes időszakok között max valami apróságot tartalmazót frissítés jön. Ha ez neked sok, akkor ott van a hosszan támogatott verzió, amit írtak a hírben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest