Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"vagy kerdezz meg barkit a szazalekszamitas es penge_4 kapcsolatarol, boldogan felvilagositanak...."
Azt még a mai napig nem értem, hogy abban mi volt a kivetnivalód. Ami egy havi profitban az adott összeg x százalékában jön ki, az éves profitban az adott összeg 12-szeresének ugyancsak x százalékában fog kijönni.
"kerlek nezz magadba, hogy kik csinaljak azokat a tartalmakat, amiket letoltesz a zinterwebrol"
Elhiszem, hogy rohadtul szeretnéd még saját magaddal is elhitetni, hogy én is egy vagyok a sok vérpistike közül, de elmagyaráztam már párszor, hogy nagyon félreismersz, mert többségében nem ezeket a tartalmakat fogyasztom. Arról már én nem tehetek, hogy még az évtizedekkel ezelőtt előállított tartalmakon is fészkel pár féreg jogvédő (sokszor még ha az eredeti előadó meg is halt már), de ha holnap Hollywood atomot kapna szerintem sok évig nem igazán érezném hiányát. Ellentétben sokakkal, akikkel megütöd az emberi hangnemet, csak mert ők meggyónnak a fórumokon, vagy mélyen hallgatnak "bűneikről".
Amit te csinálsz, hogy ugyanúgy torrentezel (és ezt még be is vallottad pár hozzászólással ezelőtt), de minden topicban mindig a jogvédők/rendszer, stb. pártját fogod nem más, mint képmutató trollkodás. Abból is a mazochistább fajta.
Akinek meg 8 dollár nem pénz, az olyan életszínvonalon él, hogy bátran szórhatja, de vannak, akiknek az is pénz és keményen megdolgoznak érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Jövedelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi