Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Vincent_ #127 üzenetére
en csak igy adok fel csomagot.
vaterafutaron kitoltom,kinyomtatom,es a postas csak csippant.
raadasul egy 100k -ra biztositott ,masnapi kezbesiteses kuldemeny igy 2k helyett egy ezres125:
azzal nem lehet mit kezdeni.
ezek a csomagok a cimzettnek egy honapig a vilagot jelentik a boriben.
nagyon nem mindegy,hogy 4.99,vagy 4.5 kg a tartalma.
ha 5.1,akkor visszakuldik.
az pedig ritka,hogy a hozzatartozonak ilyen preciz merlege van otthon.A kartya pedig nem a felado hibaja.
Sem a dolgozo nem ajanl semmit,sem a vezetoseg nem varja el toluk.
volt, hogy heti 3x mentem feladni valamit,es sose kaptam semmilyen tippet,csak ment a futoszalag 'kerem a kovetkezot'.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Chaser
legenda
válasz Vincent_ #125 üzenetére
Aki gyakran postáz annak felajánlhatnák a céges csomagot, nekik mindegy ki fizet csak fizessen Anno kérdeztem van-e ilyen, persze nincs. Nekik is sokkal jobb lenne, otthon megcsinálja az ember a csomagot, postán csak becsippantják. Ha most 20-30 csomagot is viszek max 5 perc, egy csomag normál módon szerencsés esetben 5 perc. De volt hogy tanulóval fél óra is lett
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kenwood
veterán
válasz Vincent_ #121 üzenetére
A masodik minimum dontetlen,de inkabb te vagy a ludas.
Nekem 20 bol kb. 1 csomag nem er odamasnapra.
Raadasul masnap este sem kapta meg a ragszamot,ertheto az aggodalma.A harmadik viszont engem is nagyon bosszant.
Azt megertem, hogy az adatok bevitele,nyomtatas,penzkezeles kb. 3 perces folyamata neha picit elhuzodik,de az ,hogyha harman,vagy tobben vannak elottem,az minimum fel ora,egyszeruen botrany.Nem hiszem el ,hogy egy ekkora cegnel meg senkinek nem tunt fel ,hogy a csomagfelvevok hatekonysaga olyan 20-30% korul mozog.
Raadasul nagyreszt nem is a kezelo a hiabas,o csak beletespedt a szarul kidolgozott munkafolyamatokba,es a megfelelo munkaeszkozok hianyaba.
Az milyen mar, hogy meg egy nagytetelben parszaz forintert megvasarolhato ragaszto-pisztoly sem all a rendelkezesukre.Ha valakinek le kell zarni a csomagjat,akkor keresgelik a veget a celuxnak,meg foggal tepik el ...
A szoftver is ezer sebbol verzik,amivel dolgoznak.
Ott annyi fejldoes van, hogy mar megszunt az, hogy 3 bol egy adatbevitelt az utolso pillanatban visszadobott a gep,es kezdhete elolrol a joember.A csomagokat ugye ki kell tolni az udvarra, hogy elvigye a jarat,de nem am a kocsira pakolnanak fel.
Eloszor korbefalazza magat,aztan 5 perc alatt valahogy kibontja.Ha megjon a jarat,akkor bezarja az ablakot,eltunik 20 percre,es elkezd felpakolni a kocsikra.
Sorolhatnam meg ,de egyszeruen dobbenet,ami ott folyikmost kepzeld el, hogy mondjuk a teszkoban minden harmadik vasarlo 5-10 perc alatt lenne kiszolgalva,ha pedig ebedszunet van,akkor bezarjak az osszes kasszat,es addig lehet nezelodni az aruhazban
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Pont a heten volt egy ilyen eset.
1 darab 2000 forintos ram,a vevo kerte, hogy vigyem el neki az arpad hidhoz.
Visszairtam,hogy csak a ket jegy 700 forint,plusz egy 1 ora az ut oda-vissza.
1000 forintos oraberrel is lenyegeben en fizetnek, hogy odaadhatom a ramot
Media Marktba se telefonalok be, hogy kuldjenek ki valakit a Delibe az altalam kinezett rca kabellel,mert en es a haverom mar afrikan at jovunk[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Van egy típusú vevő aki nagyon kellemetlen tud lenni. Ott kezdődik, hogy 30 kérdés (95%-a felesleges) utána el kell mesélned a hardver fejlesztését és történelmét, utána azt, hogyan símogattad a számítógépházban, utána 16x felhív, mert eszébe jut még valami (ráadásul ilyenkor nevetségesen egy 2000ft-os dologról van szó)
Fájdalmas.Rabolja az idődet, hülyeségekkel traktál, 50% hogy meg sem veszi, mert "random baromság kifogás". Amikor valaki 15 kérdéssel indít írom, hogy bocs, elkelt.Helyesírási hibák dettó. Nem tudja leírni mit akar, nem is válaszolok. Lehet, hogy még egy hétig kell hirdetnem, de nekem megéri, hogy ne mucsaröcsögére kelljen egy 12éves hülyegyereknek küldeni, aki már beszerelésnél elrontja/töri a kártyát és én leszek a hibás.
Az egész eladás az előzetes szelekción múlik, egy FBI ügynököt megszégyenítően kell profilt készítened az emberekről
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
kenwood
veterán
Posta nem nagyon terit semmit.
Esetleg,ha kersz torekeny kezelest es a termek ugyanott serult fizikailag,ahol a doboz.
A tobbi esetben eselyed nincs bebizonyitani,hogy a serules nem a feladas elott keletkezett.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Rico83
tag
Az addig oké is, hogy a saját doboz védelem. Viszont drágalátos jó magyar postánk nem bánik valami szépen a csomagokkal, és valószínűleg ezért kéri a delikvens a még jobban becsomagolást. Köztük pl én is, mert jártam már pórul ez miatt.
Mivel a piros tablettákat is vényre adják már...így Neo-ra sem számíthatunk!
-
kenwood
veterán
Igen,ez a "kuldd postan,de csak jobb feltetelekkel vagyok hajlando megvenni,mint a pestiek" mentalitas mar nalam is elokerult parszor.Pedig ha tudnak, hogy mekkora szivas az ujabb videokartyakhoz dobozt talalni ...
Ilyen hulye hosszukas formajuk van,minden doboz vagy 5x akkora,vagy pont nem fer bele.
En a dupla doboz hive vagyok,nem igazan szeretek kapni sem ugy cuccokat,hogy a gyari doboz csak egy papirba/nejlonba van betekerve.
Volt olyan eladom,aki meg azzal se faradozott.
Siman leragasztotta a vga doboz ket veget cellux-al,ra a posta cimirat,es kesz.
Egy ilyenre mondjuk egy szorosebb szivu vevo azonnal ranyomja a negativat a csomagolas reszenel.Eddig tok ingyen postaztam,mostmar a 950-re 1000-et mondok.
Persze 1-1 hosszabb dobozvadaszat,majd 40 perces postai sorbanallas utan elgondolkodik az ember egy parszaz forintos csomaglasi/kezelesi dijon.
A pesti vevokkel szemben sem fair,hogy eljonnek sajat koltsegen a cimemre,es ugyanannyit fizetnek,mint akikkel 1 orat szivtam,mire becsomagoltam/feladtam a cuccat.[ Szerkesztve ]