Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz grafnet #18166 üzenetére
Szerintem meg teljesen jó teló. Abszolút kijön a dupla benchmark pont az előző telómhoz képest. Ja és az szénné volt tuningolva, ez meg full stock (bloatware-ekkel).
A SOT meg tényleg annyi, az előző THL-em is ennyit teljesített 1.900 MAh-s aksival. Csakhát ebben jóval gyorsabb proci van és FHD.Ez van, gondolom ezért van 4.000-es a Redmi 3-ban.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz kakuk.tamas #18180 üzenetére
Én tegnapelőtt mentem bő 400 km-t GPS-szel. A hátlap végig lent volt és ment a gép mögött egy kis venti. Sajna a hőelvezetést nem oldották meg az elmúlt években, már a legelső okostelóm is szenvedett ettől. Ez van, ha mindig csak a miliméterek számítanak, a praktikum nem.
Ráadásul a felvett áramot se tudta visszatölteni az autós töltő, 2 óra alatt 100-ról 75%-ra merült folyamatos töltés mellett. Szintén ugyanez volt a tapasztalatom az első telómmal. Van még mit fejleszteni.
-
nyisziati
veterán
válasz Bozsi80 #18209 üzenetére
Ezt a rekkenő hőséget a telók se bírják. Én leveszem a hátlapot, ha tudom, hogy erőforrás-igényes feladat jön. Ha van rá lehetőségem - otthon vagy kocsiban -, ráirányítok egy ventillátort a hátára.
Mondjuk nekem ennyire azért nem melegszik, hogy laggolni kezdjen, legfeljebb kiírja, hogy akkumulátor túlhevülés.
-
nyisziati
veterán
Tényleg, ha már verzió: milyen fajta rom a 66.66.77.00?
-
nyisziati
veterán
válasz kakuk.tamas #18237 üzenetére
-
nyisziati
veterán
válasz kakuk.tamas #18296 üzenetére
Ugye?!
Pláne, hogy ennek ellenére van élő ember, aki a Xiaomit választja. Sőt, még örül is neki, és élvezettel használja.
Elképesztő. -
nyisziati
veterán
Egy kis adalék üzemidő témában. A screenshotot tegnap készítettettem. Webshopos rom van a gépen.
A függőleges segédvonalat utólag húztam be,onnantól a kijelző végig be volt kapcsolva.
A SOT így gyakorlatilag ~10.30-tól 14.37-ig nagyjából 4 óra.Súlyosbító tényezők:
1) max. fényerő;
2) kb. 20 perc GPS;
3) Deezer végig bekapcsolva, zene max. hangerőn ment;
4) akkumulátor "performance"-ra állítva;
5) böngészés kb. 10-15 perc 4G-n, új számok letöltése Deezeren belül szintén 4G-n kb. 20 perc.Szerintem ez nagyon jó eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Wallenberg #18392 üzenetére
Nálam nem. Szép komótosan, párpercenként számol vissza 1 százalékonként.
A kikapcsolás 4 %-nál volt.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz dealerman #18402 üzenetére
Van értelme a méregetésnek, így nagyjából tudjuk, hogy a 4-5 órát simán tudja, akár nehezített körülmények közt is.
Ha meg takarékosra állítod, akkor 6 óránál is több lehet. Vagy 2 nap rendelkezésre állás.
Ezek fontos adatok a "vérpistikék" miatt, akiknek semmi sem jó és a 300.000-es ájfonba is belekötnének.
Mondjuk annak se jobb se a SOT-ja, se a készenléte, de mindegy.Ezért a pénzért a Redmi Note 2 bőven jó választás, kár lehúzni, eszméletlenül jó ár/érték aránya van. Pláne, hogy külön SD slotja van. A sebessége meg felér egy Iphone 5S-sel, ami még mindig ~90.000. Az oprendszere is nagyon csinos, gondozzák és remek közösség van mögötte, meg van CM is rá. Az egyik legjobb választás a piacon.
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz WhiteWalker #18556 üzenetére
Nekem az akkumód performance-ra van állítva a kezdetektől.
-
nyisziati
veterán
válasz WhiteWalker #18595 üzenetére
Huhh... Azért erre még rájön a szállítás+2 év EU gari, azzal már több, mint 300 dödöle...
Szerintem várni kéne még, amíg 250 alá esik. -
nyisziati
veterán
válasz gergely64 #18801 üzenetére
Sajna az Alin a jó értékelés se feltétlen véd. Az elmúlt egy évben háromszor is belefutottam 97% feletti pozitív értékelésű eladóba, aki selejtes, vagy nagyon rossz cuccot árult.
És biztosan tudott róla, mert rövid időn belül eltűnt a termék a piacról, amikor már kezdett sok lenni a panaszos feedback, aztán kicsit más néven, új fazonban árulni kezdték megint...
-
nyisziati
veterán
Sziasztok. Vacakol a kamerám. Ha rányomok az exponálógombra, néhány másodpercig lefagy, majd kiírja, hogy "camera error, can't connect to camera".
Kép nem készül, leellenőriztem. Szelfikamera ugyanígy.Ugyanakkor a videó működik hibátlanul. A fájl is ott van a galériában, nemcsak úgy tűnik, mintha működne.
Így néz ki a hibaüzenet:
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Pont ezt akartam kérdezni én is, melyik a legkevesebb hibával rendelkező ROM.
Mondjuk engem inkább csak MIUI7 érdekel és nem fontos, hogy tudjon magyarul.
Full GAPPS viszont kell.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Milestone2 #19070 üzenetére
És szerinted?
-
nyisziati
veterán
válasz Oldman2 #19072 üzenetére
Mennyire kell a 800 MHz-es 4G? (vidéken javarészt ezen megy a 4G)
Ha szükséged van rá, akkor inkább a Redmi Note 3 Pro (international).
Ha nincs, akkor (szerintem) kiváló készülék. Ezért is rendeltem 3 hónapja ezt, és nem a 3-ast.
Gyors is (főleg a Prime), kiváló a képernyője és dedikált SD slot-ja van. Ráadásul a bootloader is nyitott.Az ezutáni verziók lényegében a nagyobb aksiban (3000 ->4000) és az ujjlenyomat érzékelőben jobbak. (ebben nincs)
A zárt bootloader és a hibrid slot viszont egyértelmű visszalépés. Úgyhogy ha nem fontos a 4G, vagy a többi fícsör, akkor 40 környékén ez nagyon jó vétel.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz zo-lee #19308 üzenetére
Bocs, MIUI 7-et használok, nem tudom, a 8 miért csinálja.
Igazából pont ezért szeretem a régi, kiforrottabb verziókat, mert kevesebb a hibaszázalékuk.
Ha tartósan fennáll a probléma, szerintem adj egy esélyt a régebbi, kiforrottabb romnak, hátha azalatt nem lesz ilyen gond.
-
nyisziati
veterán
válasz Donki Hóte #19411 üzenetére
Beállítások -> Rendszeralkalmazások -> Videó -> Értesítések kikapcs.
Ha mégsem áll le, akkor az Alkalmazások menüpontban tiltsd le.
-
nyisziati
veterán
válasz Kowi84 #19576 üzenetére
Én amikor felraktam a jelenlegi romot, a telepítés után ki akartam lépni a TWRP-ből. Ekkor automatikusan észrevette, hogy a rendszer nincs rootolva, és felajánlotta a rootolást. Igent nyomtam és az újraindítás után már rootolt rendszer fogadott, a SuperSu ikon is megjelent a főképernyőn.
-
nyisziati
veterán
Használ valaki az alaptól eltérő fontkészletet?
Én most kipróbáltam többet, de elég sok ékezetes karaktert nem ismernek.
Ha valaki tud egy szépet, ami ismeri a hazai karaktereket, ne tartsa magában.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Xiaomi Redmi Note 4 az Alin 3 nap múlva 134.99 $ lesz.
(11.11 sale melletti árat kell nézni) -
nyisziati
veterán
Ha jól emlékszem, KitKattól hozták be ezt a megkötést, hogy balra nem léphetsz. Úgy tudod kikerülni, hogy a második-harmadik-stb. lapot jelölöd ki "home"-nak.
Szerk.: sőt, most nézem, hogy tudsz balra is lapozni, ha a "menü" gombot hosszan megnyomod. Itt aztán a középső "+"-ra nyomsz, és hozzá is adtál egy lapot balról.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Több eltérő infót láttam, úgyhogy megkérdezném: tud ez a teló slow-motion felvételt?
Pl. a Kimovilon azt írják, tud 60 fps-t, bár eddig nem találtam ilyen kapcsolót az appban.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Criminal017 #19790 üzenetére
Köszi. Hol tudom ezt a beállítást előcsalogatni?
-
nyisziati
veterán
válasz Criminal017 #19792 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
nyisziati
veterán
Akartam mondani, hogyha ráfizet még a kolléga 20-30 $-t, akkor a DHL egy hét alatt ideszállítja, de most megnéztem az összes eladót az Alin, és senki nem szállít így. Max. holland posta, azzal talán 3 hét a négy helyett, de az sem biztos.
szerk.: főleg így ünnep idején, az még erősen lassítja a folyamatot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest