- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
veterán
válasz
Vertigo18 #18126 üzenetére
Már az első pillanattól kezdve a TWRPt kellene használnod...
De, másnak is sikerült, neked is sikerülni fog a feltétele.
Sokkal könnyebb az élet a TWRP-vel.
Még, az ilyen kósza frissítéseknél sok időt meg tudsz vele takarítani ha mégsem működne rendesen az új rendszer. -
Raruh
tag
-
Raruh
tag
válasz
Vertigo18 #16237 üzenetére
Üdv urak!
Egyre gyorsabban merül a telefonom. Sajnos fogalmam sincs mi az oka, de drasztikusan elkezdett csökkenni az akku élettartam. Kb 2-3 hónapos az eszköz, régebben tettem is fel ide képet, hogy játékkal 4,5-5 órát bír, ugyanazzal a játékkal most max 2 óra. Wifihasználat ugyanaz, rom ugyanaz (stabil 7.1.3).
Most viszont mégrosszabb, 30 perc netezgetés, böngészés, videók nélkül 40%ot merített ma. Új programot nem telepítettem.. Mi lehet a gond?
A telefont rend szerint 5-10% közötti állapotra merülve dugom fel töltőre.. -
adrian94
őstag
válasz
Vertigo18 #13532 üzenetére
Nem értem... valamiért nem érzékeli az sd kártyát és azt írja az értesítősávon, hogy sérült az sd kártya és csak formázni lehet... rányomtam, hogy formázza le, erre leformázta az egész telefont úgy ahogy van... mintha most kapcsolnám be elsőnek
de miért írja, hogy sérült az sd kártya ?
(#13533) loosht
Ez valami alap funkció ? Mert én nem csináltam semmi extrát a telefonnal, úgy használom ahogy kaptam !
-
merlinke
csendes tag
válasz
Vertigo18 #13411 üzenetére
Nekem a weboldalon (https://account.xiaomi.com) a számom is ott van, e-mail, minden, 100%-ot ír. Ezért sem értem, miért nem akarja a Hitelesítő alkalmazás az igazságot. Már le is tettem róla félig-meddig... Olvastam itt is, hogy ez a típus szeret 'másnál máshogy működni' (pl. nálam ezzel van gond, másoknál meg nem, pedig ugyanaz a készülék)...
-
merlinke
csendes tag
válasz
Vertigo18 #13407 üzenetére
...akkor szuperül elkerülte a figyelmemet
Igazából -röviden, tömören- annyi a problémám, hogy a honlapon minden adatom ki van töltve, a beállításoknál a Fiókoknál A XIAOMI fióknál is mutatja a nevem, a számsort, de az alkalmazás nem reagál a QR kódra. Ha ezekről is szó volt, akkor esélyes, hogy visszakeresek...
-
Milestone2
nagyúr
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Vertigo18 #9529 üzenetére
A HU-rom az fejlesztői...
Nem hinném, hogy az SD formázással áltál volna át fejlesztői romra.
A MIUI.HU és a XIAOMI.EU (Multi) romok a kínai fejlesztői romon alapulnak.
Egyedül a XIAOMI.EU romból van olyan, ami nem fejlesztői, hanem stabil bázisú.Amikor az SD-t formáztad, nem álltál át más romra, hanem a magyar romot raktad vissza alaphelyzetbe (mint egy factory reset-gyári adatok visszaállítása)...
-
Vertigo18
addikt
-
-
HeavyToys
senior tag
-
válasz
Vertigo18 #6691 üzenetére
"Azt jól értem, hogy van lehetőség 64 Gb-os micro sd fogadtatására is Prime-ban? Nem 32 a max? Hogyan sikerült, azt leírnád?"
Ez úgy igaz, hogy nemcsak a prime, hanem a normál verzió is tudja fogadni a 64 GB-os memóriakártyát!
A titok az, hogy Fat32 fájlrendszerre kell formázni a 64 GB-os kártyát, és akkor gond nélkül tudja kezelni a teló ezt a kártyát (de csak a belső tárhelyen, OTG-n keresztül így formázva sem látja, arra még nem jöttem rá, hogy OTG-n keresztül hogyan lehetne elfogadtatni a rendszerrel a 64 GB-os kártyát).
-
-
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Vertigo18 #5362 üzenetére
Nem akartam várni a vásárlással , mert kinőttem a mostani telefonomat , lassan 3 éves...
Nagyon kellett már helyette valami.(#5363) Milestone2 : Tudom , hogy paranoiás vagyok
(#5366) eustock:
1: Mivel nem stock droid , így nem tudom milyen kód van benne... hallottunk már ilyen olyan híreket... lásd Huawei G510 készüléke...
2: Mind igaz a Samsung , Sony stb gyártókra is még ha ezek reklám mentesek is...bloatware?
3: Átalakító lényegtelen , bárhonnan rendelhető.Mindenesetre várom a készüléket
-
Ezekiel Ston
senior tag
-
DaWe94
senior tag
válasz
Vertigo18 #5235 üzenetére
Én is ezt tudom elmondani amit a többiek, annyit hozzátennék, ahogy olvasom a fórumot, nekem az jött le, hogy sokan még itt ugranak be a "romolgatás" témába, elkövetik az user errorokat ezzel kapcsolatban aztán jönnek és írnak ide, hogy így meg úgy szar ez a telefon. Igazából szerintem csak az értelmes rom megtalálása okoz gondot ennél a telefonnál sokaknak, de most már ez is adott, public lett a hivatalos magyar és nincs vele semmi gond (legalább is nekem). Ahogy látom, be fog ez indulni és a heti frissítésekkel csak egyre jobb lesz a dolog és nem fog a süllyesztőben eltűnni a telefon. Továbbra sem tudnék mondani olyan telefont ebben az árkategóriában ami felvenné a versenyt vele mindent összevetve. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, minden elfogultság nélkül, pedig már Én is belevagyok fáradva a romolgatásba, mert 2010 óta szórakozok ilyenekkel.
Ha eustockon veszed a telefont nem kell mókolnod, meg romolgatnod. Kapod hetente a frissítést rá majd, aztán ennyi, amit úgy raksz fel mint más telefonoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest