Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
191.04$ -> Napi árfolyamon kb: 52-53 ezer, fixen
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Rosszul , nézd meg a linket, amit küldtem
EU-ból jön, Angliából.
Shenzhen Top-One Trading Co., Ltd.Amúgy nem vám, hanem áfa ,de itt nincs.
Mindennemű költséggel együtt ott az ára kattints a linkre, válaszd ki a DHL-t.
US $169.99 + 21$ DHL, No Custom Duty, nincs több költség
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
-
békön5
csendes tag
válasz tomsolo #1068 üzenetére
Szerintem emiatt van az a "kis" különbség.
Redmi Note 2/Prime has a 13MP Samsung/OV back camera, which offers the Phase Detection Autofocus function, 0.1s focus speed, and a 5-element lens with f/2.2 aperture.
Mellesleg ez a "túlzott" világosság állítólag a OnePlusTwo-nál is előjöhet (nem tudom, csak olvastam, nincs ilyen készülékem), ami szintén OV szenzor. Bár ott inkább az Oxygen OS-re fogják.
[ Szerkesztve ]
( ͡◉ ͜ʖ ͡◉)
-
Xmister
senior tag
válasz tomsolo #1516 üzenetére
Köszönhetően annak, hogy csak hozzászólás után láthatóak a linkek... Nem értem, miért jó ez bárkinek is.
(#1517) ztibor:
Ha csak frissítesz, akkor marad minden, ahogy volt.
Ha egy másik miui ROM-ot raksz fel, ami közeli az előző verzióhoz, akkor van esély, hogy szintén működni fog minden, de belefuthatsz furcsa hibákba is.
Ha olyat raksz fel, ami nagyban különbözik a régitől, akkor valószínűleg egy data wipe nélkül be sem fog bootolni, szóval kénytelen leszel törölni mindent. Ilyen esetekben jól jöhet egy Titanium Backup, vagy hasonló progi a fontos appok mentéséhez.[ Szerkesztve ]
-
Keresztapper
senior tag
válasz tomsolo #1628 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem mondom, hogy mindent értek, de előbb olvasok, aztán kérdezek.
UPDATE:
Viszont most nézem, hogy a kérdésemből a link lemaradt. Szóval erről a konkrét darabról szeretném tudni, hogy európai 4G hálózatokkal fog-e menni, és hogy microSD bővítés van-e.
Nagyon köszönöm a türelmet!
[ Szerkesztve ]
http://palscoffeetech.com/
-
-
őstag
válasz tomsolo #2847 üzenetére
Végül is a héten megnézhetem neked, mivel 12 órázom éjjel.
Viszont csak fülessel mehet, mert nem hiszem a kollégák díjaznák ha valami dumálna órákon át.Előtte Note1-em volt, az se bírta jobban, ugyan ezekkel az apokkal (anag, chronus, céges és privát mail szinkron - ha nem működik jól a szűrő, beeshet napi 1000+ email is, viber, néha steam, google+, teljes micloud szinkron, miband értesítések).
Waze-val navigálva 3 perc alatt merül 1%-ot kb, ez is hasonló érték.GPS-t a Privacy alatt elég jól le lehet korlátozni, mi használhatja a háttérben, így az nem hiszem, hogy sokat bezavarna.
A 1.5 napos üzemidő alatti 3 óra képernyőhöz 2.5 óra Duolingo társul, ami azért egy fokkal jobban eszi, mint egy böngésző.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
wittman
aktív tag
válasz tomsolo #4934 üzenetére
Szia!
Köszi, csak már az ikonok szerkesztését kell megtalálnom. Még tanulom a MIUI-t, mert azért még egy kicsit szokatlan a "sima" Android-hoz képest, de nagyon tetszik.
Jut eszembe ha hot-spotként beállítom a Xiaomit, akkor csak a nevet és jelszót sikerült módosítani, de a titkosítás típusát nem menti el WPA2-PSK-ra. EU stock-os készülék MIUIHU 5.11.1-re frissítve.
www.vmh59.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest