Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Norby86
őstag
válasz ZooLLeR #15227 üzenetére
Melyik Viper 4 androidot használod? Root engedélyezés megvolt? Melyik SuperSU-t telepítetted? Mert én már nagyon sokat kísérletezgettem ezekkel és nem mindegyik SuperSU-t eszi meg jól a 7.2.1 már ami a Viper 4 android működését illeti. Ha gondolod írd meg P.Ü-ben az email címed és zippelve átküldök neked mindent. Onnantól csak friss tiszta 7.2.1 telepítés és az általam küldöttek felrakása és már menni is fog. Még busyboxot sem fog kérni.
-Norbi-
-
coolpet
senior tag
válasz ZooLLeR #16119 üzenetére
Juteszembe mi van akkor ha egy beepitett akksis telefon lefagy?
Van egy ceges Samu Galaxy Ace 4-em, es az mar tobbszor is mondott olyant hogy ottmarad a jatek a kepernyon es se toled se hozzad.Szerencsere kivettem az akksit es annyi, utanna mukodott.
Nem mukodott elotte semmilyen billkombinacio sem.
Ez hogy orvosolhato egy nem szetszedheto beepitett akksis teloban? -
Norby86
őstag
válasz ZooLLeR #16220 üzenetére
Helló.
Nekem is 7.2.1 van fent és nincs ilyen probléma, direkt megnéztem most amit írtál. Nálam megjelenik az hogy Turn on Top-up package, alatta beillesztés, alatta beállítások. Ha ezekre kattintok sem áll le a névjegyzék. Tiszta telepítéssel telepítetted fel a romot? Nem tettél fel más telefon hívás kezelő alkalmazást? Mert az esetleg bekavarhat.
-Norbi-
-
kakuk.tamas
addikt
válasz ZooLLeR #16505 üzenetére
Elviekben vízálló (30 percig 1 méteres mélységig asszem), de én még nem fürödtem benne.
Nem méri az úszásom, akkor meg minek?Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz ZooLLeR #16882 üzenetére
Innen tudsz venni vagy google-n nézz rá az ipaky tokokra...
-
thetan
aktív tag
válasz ZooLLeR #16889 üzenetére
Nem webshopból rendeltem, hanem Nyíregyházán bementem ez egyik Tescoban kévő üzletbe, mert láttam a kirakatban hogy mindenféle tokokat árulnak, megmutattam a telót, elővette a legnagyobbat belepróbáltam és örültem hogy pont jó bele.Szerintem máshol is van belőlle. Igaz korábban több helyre bementem, és még hasonló sem volt, ami jó lett volna.
WayteQ xTAB-70w ; ZTE Blade ; WayteQ T5H; Wayteq xBook-60FL; WayteQ xTAB-8Q; XIAOMI REDMI NOTE 2
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #17911 üzenetére
Cache + Dalvik/ART max. Egy próbát megér, hogy mit old meg.
FR már a Data egy részét is viszi. De általában ez hoz megoldást.
Systemet nehogy. Internal storage-t is csak ha minden el van mentve máshová róla.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Uthenger
aktív tag
válasz ZooLLeR #17914 üzenetére
Valami log fajlt csinal.
Nincs rootolva a telo?
Playrol szedd le a diskusage progit.
Grafikusan mutatja hogy mi mennyit hasznalFekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #18973 üzenetére
A FACTORY RESET a rendszeredet alapállapotba kell állítsa, nem pedig BOOTLOOPBA.
Bootloopba akkor kéne kerüljön, ha ADWANCED WIPE menüben SYSTEM-et törlöd.
De minek akarod te bootloopba tenni a készülékedet?
6.9.1 SD kártyára. SD kártya vissza a telóba.
Advanced Wipe: data, system, dalvik/art, cache (ha nincs semmi fontos a belső memóriában és teljesen szűz rendszeret akarsz akkor internal memory is, de aztán utána nehogy sírj, hogy jajj ott voltak a fotóim, zenéim stb-stb)
Majd Install menü: SD-kártyáról betallózod a ROM-ot, települ, ha kész Reboot menü, Reboot to system.
Sok várakozás, majd öröm bódottá...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #18976 üzenetére
Megpróbálhatod fordítva is.
Install 6.9.1
Majd Factory Reset TWRP-ben,
Reboot.
Setup (itt már gyanus ha nem Setup jön, hanem a rendszer)
És én még rendszer alól is csinálnék (SD-kártyát kiszedve) egy Settingsből elindított Factory resetet.Hülye kérdés, hogy biztos jó TWRP...?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #18978 üzenetére
Akkor jónak kell lennie.
Nincs bepipálva, hogy a system csak olvasható legyen, írható meg nem?
Nincs véletlen felmountolva a system, mert azt hiszem akkor sem nyúl hozzá...?Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZooLLeR #18983 üzenetére
Még ezt próbáld ki. http://www.miui.hu/forum/viewtopic.php?p=61227#p61227
Ha nem megy akkor újra kell flesselni a telefont.
https://youtu.be/kq94VhG4UqALényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
ZooLLeR
tag
válasz ZooLLeR #18983 üzenetére
Hali!
Azthiszem megoldódott a dolog.
Még nem teljesen,de haladás van.
RN2-tool alól flasheltem a recoveryt.Visszaálitottam a gyári mi recoveryt.
Ez után rányomtam az updater-en belül a frissitésre.Letöltötte a 8.0.1-et,s újrainditás után az mi recoveryn belül fel is rakta azt.Beállitások megmaradtak.Így végre sikerült megválnom a 7.1.3-tól.Egy dolog aggaszt hogy így ugrott a root és a twrp is,bár ezeket könnyűszerrel lehet pótolni.Köszi Milestone2 a tanácsokat és az erre a dologra fordított időt!
[ Szerkesztve ]
Farhát eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Newton harmadik törvénye
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest