- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
-
LOGOUT
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergely64
tag
Mivel írtad, hogy már romot is cseréltél, nagyon esélyes, hogy ez hardver hiba lesz, de nem valószínű hogy aksi mert az új, hacsak nem sikerült valami gyári hibásat venned belőle. Próba másik aksival, de ha marad a helyzet ugyanez, akkor alaplap hibára van legnagyobb esély szerintem.
-
grafikus17
senior tag
Nekem is el kezedett fagyogatni, nagyon be rágtam rá.5.11.1 van rajta kezdettől. Erre pár napja ilyeneket csinál. Fogtam magam és csináltam egy teljes gyári visszaállítást.Mindent felraktam újra tegnap éjfélkor.Erre ma már kétszer lefagyott. Ezt nem hiszem el. Tök felesleges volt.
-
-
Milestone2
nagyúr
Letöltötted a legfrissebb multit, amit Rajen Linkelt és nincs benne magyar? Ezt Rajentől kellene megkérdezni...
-
Milestone2
nagyúr
Nem tudhatom, innen messziről driver problémának tűnik, de ha azt írod régebben ment...
Az összefoglalóban lévő váltókapcsolót kipróbáltad már? -
Milestone2
nagyúr
Még egyszer, kétszázadszor leírva:
xiaomi.eu ROM-ot szlovák csapat csinálja, megkapják a kínai developer ROM-ot, kiveszik belőle a felesleges dolgokat, beleraknak jó sok nyelvi csomagot (vagyuláéktól most már megkapják a magyart is)
miui.hu ROM-ot magyar team készíti, ők is megkapják a kínai fejlesztői ROM-ot, kiveszik belőle a kínai szarságokat, belerakják a saját feljlesztéseiket, módosításaikat és a magyar nyelvet.
Ez a különbség röviden.
-
törölt tag
-
-
-
-
wysless
csendes tag
Az eddigi információk szerint:
- Ha éppen egy egyedi global-rom szerűséggel jön a telefonod akkor benne van a magyar választható nyelvként, de nagyon hiányos, és amit nem tud magyarul azt angolul írja ki.
- Ha a xiaomi.eu-s romot rakod fel, ami viszonylag originalnak mondható, azt mondják abban sincs még magyar nyelv egyenlőre.
Gyári global rom ugye meg még nincs, mivel csak kínában forgalmazzák a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest