Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Rendeltem egy ilyen telefont az EUStock-tól.
Aki mostanában kapott onnan telefont, annak milyen ROM-al és milyen menüvel jött a telefonja?
Az előző kínai telefonom (egy HTC Butterfly telefon kínai koppintásának /Star X920/ a koppintása /Star S5/) jól szolgált 2 évig, remélem, hogy a Xiamiau is kitart két évet
Az EUStock-on nincs most se fólia, se tok hozzá, honnan érdemes rendelni ilyesmit?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
veterán
Írták itt többen, hogy használják a telefont 64 GB-os microSD kártyával.
Milyen típusú a kártya, ami megy benne?
Próbáltal kétféle 64 GB-os kártyával is, de sajnos nem látja a kártyát
-
veterán
válasz Xmister #4216 üzenetére
Jelenleg exFAT-ra van formázva. Mivel tudom FAT32-re formázni? A Win7 Ultimate oprendszerem csak exFAT és NTFS formátumra tudja formázni...
A Settings/Additional/storage az a Beállítások/Rendszer/Tárhely?
Ott nem ír semmit, szürke az SD kártya felirat.
-
veterán
Egy villámkérdés: képernyőmentést hogyan lehet csinálni?
-
veterán
Köszönöm a tanácsot mindenkinek, aki leírta, hogy 64 GB-os kártyát akkor fogad a telcsi, ha FAT32-re van a kártya formázva
Így már működik benne a 64 GB-os kártya
Viszont: OTG-n keresztül USB drive-ként csatolva így sem látja a kártyát. Örüljek annak, hogy látja belső SD tárolóként, vagy van valami módszer arra is, hogy OTG-n keresztül is lássa a kártyát?
Másik kérdés: hogyan lehet telefonszámokhoz default SIM kártyát rendelni? Most úgy működik, hogy ha rábökök egy számra, hogy hívja, akkor alul ki kell választani, hogy melyik SIM kártyáról induljon a hívás. Ha nem nyomok semmit, akkor 8 másodperc múlva a legutóbb használt kártyáról indítja a hívást.
Csakhogy ha bluetooth-on keresztül az autó rendszeréhez rendelem a telefont, akkor az autó kijelzőjéről indítva a hívást nem tudok választani a két kártya között. Sajna az autó pedig nem vár 8 másodpercet arra, hogy a telefon az alapértelmezett kártyáról indítsa a hívást, hanem kb. 3-4 másodperc múlva eldobja a hívást és tanácstalanul áll a hiba előtt
Szóval hogyan tudom azt beállítani, hogy egy adott számot kérdezősködés nélkül az 1-es, vagy a 2-es kártyáról hívjon, de izibe
-
veterán
válasz betyarr #4356 üzenetére
Ez nem tempered glass, de nagyon jó minőségű matt védőfólia, német címről, 5-7 nap alatt itt van.
Kicsit kevésbé véd a kijelző betörése ellen, de sajnos TG-vel védett kijelzőnél is előfordul sérülés, attól sem szabad csodát várni.
-
veterán
válasz betyarr #4366 üzenetére
Nem, nekem most még nincs rajta fólia, de nem is matt fóliát rendeltem, hanem [ilyet], csak még nem érkezett meg.
Bár nekem is fent volt a gyári matt védőfólia 4-5 napig, voltak is előnyei, de némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy jobb nekem a fényes fólia.
Csak azért linkeltem a matt fóliát, mert a kérdező matt üveget keresett, olyan meg nincs, legfeljebb úgy állítható olyan elő, hogy vesz egy normál fényes TG-t és rátesz egy matt fóliát. Persze az már okozhat fényerővesztést, meg drágább lesz a védőkészlet, mint a telefon
-
veterán
Nagyon pörög a topik, a kérdésem már a múlt homályába vész...
Szóval az a problémám, hogy a telefonkönyvben tárolt számokhoz hozzá kéne rendelni az alapértelmezett SIM kártyát, amiről indítja telcsi a hívást, amikor a számot hívom.
Hogyan lehet ezt megtenni?
-
veterán
Ez a Piston cucc hogyan szól egy AKG vagy egy Sennheiser fülhallgatóhoz képest?
-
veterán
Mivel a telefonon sehogyan sem tudtam beállítani azt, hogy kimenő hívásokhoz a hívott számtól függő saját SIM kártyát rendeljek, ezért dialer programmal próbálkoztam, letöltöttem a Pixel Phone Pro programot.
Na, ez nagyon nem vált be, ment a kukába
Hosszas pötyögéssel belőttem a kedvenceket (a hozzájuk rendelt hivó SIM kártyával), majd beírogattam a gyorshívómenübe is a számokat.
Ezek után a következő kép fogadott:
Szóval a PixelPhonePro leállt
Vagy 10 percig próbálgattam életre kelteni, de nem sikerült. Letöröltem, újratelepítettem, de minden beállítás elveszett, kezdhettem volna mindent elölről, ehelyett inkább letöröltem a 'csába
Tud valaki jó dialer programot, ami jól működik a Note 2 telefonnal?
-
veterán
válasz Donki Hóte #4455 üzenetére
És a berakott kép már elő is vetíti a következő kérdést: hogyan lehet képernyőmentést csinálni úgy, hogy ne legyen rajta a hangerőszabályozást mutató kis ikon?
A képernyőmentés ugye a HangLe + a bal menügomb, de lehetetlen őket úgy lenyomni, hogy ne ugorjon fel a képre a hangerőt mutató skála és így azt is beleveszi a képernyőképbe
-
veterán
válasz garrotter #4459 üzenetére
Ó, köszönöm!!!
Nemcsak a képernyőmentés miatt, hanem mert rájöttem, hogy nemcsak annyi beállítógomb van ott, amennyi látszik a fényerőállító csúszka fölött, hanem felfelé húzva újabb gombok jönnek elő. Magamtól sose jöttem volna erre rá
-
veterán
Újabb kérdés: az értesítősávban az a 3 pötty az mit jelöl? (Pirossal karikázva)
-
veterán
válasz Flexy90 #4495 üzenetére
Köszönöm! Valóban!
Az értesítési sáv grafikája kicsit darabos, az előző, tök noname kínai telefonomon sokkal részletesebben ki volt dolgozva (színekkel voltak jelölve a SIM kártyához tartozó térerő diagramok, alá volt húzva az alapértelmezett SIM diagramja, a wifi "legyezőjében" mutatta a le és feltöltés helyzetét, stb.)
A mobil adatforgalom mennyisége megnézhető valahol a rendszerben, vagy külön appot kell hozzá telepíteni?
-
veterán
-
veterán
válasz cimbi66 #4578 üzenetére
Akik az Eustockról vették a telefont, azoknak semmi problémájuk sincs, a dobozból kivett telefon úgy jó, ahogy van (jó, persze, vannak olyan
elvetemültekínyencek, akik azt a gyári szoftvert is felülírogatják ).Akik közvetlenül Kínából rendelték a telefont, azok spóroltak 4-8 eFt-ot, de nekik általában frissíteni kell a működtető szoftvert, mert általában nem a legfrissebb, magyarított verzió van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az miért van, hogy a Camera FV-5 programban nem tudom beállítani, hogy az SD kártyára mentse az elkészített képeket?
Látszólag be lehet állítani mentési útvonalnak a külső SD kártyát, de a fénykép elkészítése után kiírja, hogy a külső SD kártya a program számára nem írható és a fényképet a belső tárhelyre menti.
Ezzel szemben a gyári Kamera app szemrebbenés nélkül menti a készített képeket a külső SD kártyára
Néztem a Beállítások -> Alkalmazások -> Camera FV-5 alkalmazás engedélyeit, de nincs olyasmi, ami korlátozná a külső SD kártya elérését
-
veterán
válasz betyarr #4644 üzenetére
Te be tudtad állítani, hogy a Camera FV-5 app a külső SD kártyára mentse a képeket, videóket? Nekem sehogyan sem sikerül
Elfogadja a beállítást, de az első kép készítésekor kiírja, hogy nem tud menteni a külső SD kártyára és a belső tárhelyre ment
-
veterán
Azt vettem észre, hogy ha éjszakára beállítom, hogy meghatározott időben energiatakarékos módba menjen, majd reggel ismét normál módba kapcsoljon, akkor egy csomó beállítást is visszarak az alapértelmezett értékre.
Pl. ilyen a fényerő (reggelre mindig visszaáll automatikus közepesre) illetve a képernyővilágítás ideje (reggelre mindig visszaáll 30 másodpercre)
Nem a világvége ez, de mit lehetne csinálni, hogy a korábbi beállítások megmaradjanak reggelre?
-
veterán
válasz bostone #5253 üzenetére
Ez a prohardver! Itt jelentős számban vannak olyanok, akik az iPhone6S-t vagy a Galaxy S6EDGEPlus-t is ócsárolják.
Szerintem egy tök jó teló!
Ha nem vagy ezer %-ig biztos kezű ROM varázsló, akkor ne ROM-old, hanem vedd olyan helyről, ahol stabil magyar ROM-al árulják. Ha pedig ROM-olod, akkor ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb beleszaladsz valami prücökbe
-
veterán
Ma letöltődött a MIUI 5.11.5 frissítés. Az miért van, hogy wifin történő letöltés közben kb. 30 másodpercenként kiírta, hogy a letöltéshez wifi kapcsolatra van szükség?
Ráadásul vagy 20 alkalommal magától eltűnt ez a felirat, de vagy 5 alkalommal kézzel kellet rábökni az ÚJRA feliratra, mert nem ment tovább
-
veterán
Október 27-én rendeltem meg (és fizettem ki) egy ilyen hátlapot [link] és tegnap már meg is érkezett.
Sok rosszat írtak itt eddig az ilyen jellegű tokokról, de úgy látszik, hogy ezek sem egyformák, mert az enyém egész jó minőségű.
A hirdetésben tökéletesen bemutatják, hogy a hátlap tükörfényes, tehát aki a fényességre, vagy az újjlenyomat gyűjtésre panaszkodik, annak rendelés előtt kellett volna ezen töprengeni
A minősége, illeszkedése tökéletes, ami talán egy picit gyengébb, az az, hogy a gombok nyomáspontja határozatlan lett, a gyári tok gombjai "kattanósabb" érzetűek. A tok kicsit vastagabb, mint a gyári, tehát kicsit bumfordibb a telefon ezzel a tokkal. Ezzel szemben a fogása határozottabb, ing és zakózsebből két ujjal az oladalánál megfogva jobban elő lehet venni, ha ez a hátlap van rajta.
Valószínűleg nem ez lesz a legtöbbet rajta, mert rendeltem egy ehhez nagyon hasonló tokot [link], aminek nem ennyire fényes a hátlapja, ha ugyanilyan minőségű lesz, csak a hátoldala mattabb lesz, akkor az lesz a legtöbbet használt hátlapom. Ha megjön, akkor beszámolok arról is.
-
veterán
-
veterán
válasz adamzflash #5826 üzenetére
Nem rossz tok, nekem is van olyan. De nem érdemes olyat venni, mert ez a tok 100 %-ban ugyanaz, de ez fele annyiba kerüll!
Ugyanis rendeltem mindkettőből, teljesen egyformák, még az öntési sorja is ugyanott van rajtuk.
-
veterán
-
veterán
válasz adamzflash #5860 üzenetére
Nem ez IS alumínium, hanem a másik SEM alumínium! Ez van, nem szabad elhinni semmit, amit a messzi távolból a kis sárga emberek írnak
Amúgy a tok nem rossz, a körben futó szürke (műanyag ) rész elég passzentos, ha egyszer felpattintottad, akkor elég nehéz leszedni, de cserébe jól tart.
-
veterán
Ez az OTG kábel alkalmas arra, hogy a beledugott pendrive mellett a töltőt is beledugva töltsem a telefont?
Extra kérdés, hogy ha a töltőt beledugom, akkor az áram átmegy a normál USB csatlakozóba is, tehát pl. tudok csatlakoztatni egy külső HDD-t, ami így áramot is kap a telefontöltőtől?
Mégextrább kérdés, hogy miért írják külön, hogy ez a csatlakozó Samsung Galaxy S 3-4-5 telefonhoz jó? Annak a csatlakozójának valami speciális lábkiosztása van?
-
veterán
Sikerült valakinek ipaky tokot és TG-t rendelni a telefonhoz az eustockról?
Tegnap az volt írva, hogy rendelés nov. 16-tól, ma meg az van írva, hogy a termék jelenleg nincs raktáron.
Elfogyott volna az összes előrendelésben
-
veterán
válasz randras_83 #6019 üzenetére
Nekem ez a tok úgy felpattant a telefonomra, hogy azóta le se tudom szedni
Élezett bankkártya szóba se jöhet, annyira fixen tart a hátlap, hogy meg se moccan, a bankkártya morzsolódik le
A jobb alsó sarokban (szemből nézve) van egy 0,7 mm-es rés, úgy tűnik, hogy ott lehet lepattintani. De ez nem igaz, mivel van egy másik ilyen tokon is, ezért látom, hogy ez kitolás, az kis rés csak egy tréfa. A toknak van egy plusz pereme a rés felett, tehát ha oda befeszítesz valamit, akkor nem a hátlap és telefon teste közé feszítettél be, hanem a tok pereme és a tok szürke oldallapja közé feszítesz, így sosem jön le a hátlap
Egyelőre próbálkozom a hátlap leszedésével, ha eredményre jutok, akkor jelzem
-
veterán
válasz Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
-
veterán
Egyébként a mutatott hátlap nekem teljesen megfelelő, csakis azért operáltam le a telefonról, hogy egy kihajtós tokot ki tudjak próbálni, mert vettem egy ilyet is:
Ez is elég jónak néz ki, csak sajnos nem mágneses. Van valami olyan alkalmazás, amivel az átlátszó részhez (a kijelző bizonyos területéhez) tudok kijelzéseket rendelni?
-
veterán
Kupon akció van Eustockéknál
Vagy ingyen szállítanak házhoz, vagy féláron adnak egy ipaky tokot, vagy ha most veszel Xiaomi telefont, akkor ingyen adnak hozzá egy ipaky tokot és egy TG-t.
Egyébként a kis huncutok jól időzítették az akciót, az általában kapható 6-8 féle Xiaomi telefonból csak kettő van készleten, nagy kapkodás nem lesz az ajándék tokkal szállított telefonok után
-
veterán
válasz wittman #6068 üzenetére
Többen érdeklődtek a Lánchidas widget beállításáról.
Bevallom, hogy fogalmam sincs, hogy hol kell beállítani, ez a telefon így jött az Eustocktól
Azt tudom, hogy csak 1-2 fajta témával működik, ha letöltök a miau honlapjáról témákat, akkor általában eltűnik ez a widget. Háttérképet viszont bátran lehet cserélni, attól megmarad. Az időjárás kiegészítést pedig a szintén az Eustock által előre telepített Időjárás app beállításával lehet a Lánchíd mellé tenni...
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Vertigo18 #6691 üzenetére
"Azt jól értem, hogy van lehetőség 64 Gb-os micro sd fogadtatására is Prime-ban? Nem 32 a max? Hogyan sikerült, azt leírnád?"
Ez úgy igaz, hogy nemcsak a prime, hanem a normál verzió is tudja fogadni a 64 GB-os memóriakártyát!
A titok az, hogy Fat32 fájlrendszerre kell formázni a 64 GB-os kártyát, és akkor gond nélkül tudja kezelni a teló ezt a kártyát (de csak a belső tárhelyen, OTG-n keresztül így formázva sem látja, arra még nem jöttem rá, hogy OTG-n keresztül hogyan lehetne elfogadtatni a rendszerrel a 64 GB-os kártyát).
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz bAtt001 #6837 üzenetére
Hát igen, azok a régi szép idők már sosem térnek vissza, amikor még mindenki készségszinten vágta az ARJ parancssori használatát annak érdekében, hogy nagy fájlokat 1,44 MB (!!!) méretre darabolva pár floppyn el lehessen vinni
Naszóval érted, hogy mire akarok célozni a nagy fájlok darabolásával
-
veterán
Van valakinek tuti eredeti Piston3-as fülhallgatója?
Vettem egyet kínából, de ez szerintem fake. Ránézésre teljesen pöpec a cucc, a kidolgozása tökéletes, a doboza is tuti, a csomagolása is jónak tűnik. Egyetlen különbséget birok felfedezni, azt hogy az internetes képeken a jack dugó elválasztó szigetelése fekete, az enyém meg fehér.
Na de nem ez a bajom, ha nem az, ahogy szól. Ez valami förtelem, se mélye, se magasa
Akinek van eredeti, az nézze már meg a képeket, hogy az övé miben különbözik ettől, szóval hogyan lehet megkülönböztetni az én fake Piston3-mamat az eredetitől.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Vertigo18 #7356 üzenetére
A QR kód hátulján megvan a MI felirat. A doboza pedig belülről az utolsó képen látszik, kívülről csak egy átlátszó műanyag műa. tető van rajta, azon nincs mit fényképezni...
14.99 $ volt az ára, úgy látszik, hogy ez tanulópénz volt
Aki árulta, már nem is érhető el.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz csocsoszán #7590 üzenetére
Nekem is van ilyen, de már nem használom, mert egyrészt egy vastag tégla lesz tőle a telefon, másrészt a fényes hátlap egy zsírmágnes
A felrakása elég jól ment, de a leszedése már nem volt egyszerű dolog, a leszedéssel kapcsolatos tapasztalataimat fényképekkel illusztrálva közzétettem a #6045 hsz-ben .
-
veterán
Tehát a kérdés az, hogy ha az illető még sosem csinált ROM frissítést, akkor mekkora a valószínűsége, hogy sikerülni fog neki
Ha OTA csinálja (ha majd megjenik az új 11.26, vagy az azon alapuló 12.03 frissítés OTA verzióban), akkor gyakorlatilag 100 % a valószínűsége a sikernek.
Ha gyakorlat nélkül nekiáll TWRP-zni, akkor 50 % a siker valószínűsége (vagy sikerül, vagy nem )
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest